Αντετοκούνμπο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τους πρωταθλητές, ο Πόρτις με κάνει να παλεύω» (vid)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τους πρωταθλητές, ο Πόρτις με κάνει να παλεύω» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στους Μίντλετον και Πόρτις, ενώ μίλησε για την εξαιρετική άμυνα των Μπακς πάνω στον Στεφ Κάρι.

Οι Μπακς δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ουόριορς, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκπληκτικός σε άλλο ένα ματς.

Ο Greek Freak που είναι σεληνιασμένος στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις των ελαφιών και συνεχώς κερδίζει πόντους για το βραβείο του MVP, μίλησε μετά το τέλος του ματς και στάθηκε στον τρόπο που η ομάδα του περιόρισε τον Κάρι, αλλά και στη δίψα που έχουν όλοι οι αντίπαλοι για να κερδίσουν τους Μπακς.

Aναλυτικά όσα είπε

Για το πως περιόρισαν οι Μπακς τον Κάρι: «Κάναμε καλή δουλειά και ειδικά ο Ουές Μάθιους. Βάζαμε κορμιά και χέρια στον Κάρι. Προσπαθήσαμε να έχουμε ενέργεια πάνω του γιατί θέλει να σουτάρει, να είναι επιθετικός, να ψάχνει τους συμπαίκτες του. Από τους κορυφαίους παίκτες στο NBA την τελευταία 10ετία. Είναι δουλειά όλης της ομάδας να τον περιορίσει, δεν πρέπει να χαλαρώνεις, θα πρέπει να τον κυνηγάς συνέχεια».

Για τον Μίντλετον και το τι δίνει στους Μπακς: «Δεν ένιωθε καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Χαίρομαι που επέστρεψε. Όταν είναι στο παρκέ τα κάνει όλα πιο εύκολα για εμάς. Ανοίγει το γήπεδο, βοηθά με την άμυνα του και τον τρόπο που παίζει το pick n roll».

Για τη νίκη των Μπακς: Όλοι βοήθησαν ο ένας τον αλλο και κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα, αφού έχουν έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες του πλανήτη. Κάναμε τις καλύτερες εμφανίσεις, όταν παίζουμε άμυνα και παίρνουμε ριμπάουντ. Τις περισσότερες φορές βρίσκονται 5 σπουδαίοι παίκτες στο παρκέ. Σουτέρ, δημιουργούς, καλους στο post. To κυριότερο ότι περιορίσαμε τον Κάρι».

Για την καλή απόδοση των Μπακς κόντρα σε διεκδικητές του τίτλου: « Είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ενέργεια του κόσμου, το πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε στο ματς. Όλοι θέλουν να νικήσουν τους πρωταθλητές. Δεν ξέρω αν στα μεγάλα παιχνίδια παίζουμε έτσι, αλλά πρέπει απλώς να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Για το πόσο βοηθά στην άμυνα: «Βοηθάω τους συμπαίκτες μου με το μάκρος μου και κλείνω χώρους. Παίρνω ριμπάουντ. Αυτό θέλει και ο προπονητής μου. Είμαι καλός στο footwork και κάνω ότι μου λέει ο προπονητής».

Για τον Πόρτις: «Εκτιμώ το πάθος του. Παίζει με ενέργεια και πάθος, βάζει σουτ. Εκτιμώ τους παίκτες λόγω της ενέργειας που φέρνουν. Προσωπικά τρέφομαι από αυτό. Αυτό τρελαίνει και τον κόσμο. Ο Πόρτις με κανει να παλεύω πιο σκληρά».

 

NBA Τελευταία Νέα