Ουόριορς-Χιτ 115-108: Ο Τζόρνταν Πουλ κάλυψε και τη «φτωχή» βραδιά του Κάρι (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ουόριορς-Χιτ 115-108: Ο Τζόρνταν Πουλ κάλυψε και τη «φτωχή» βραδιά του Κάρι (vid)

bet365

Μπορεί ο Στεφ Κάρι να μην βρέθηκε σε καλό βράδυ, αλλά υπήρχε ο Τζόρνταν Πουλ για να βάλει την «υπογραφή» του στη νίκη των Ουόριορς απέναντι στους Χιτ με 115-108.

Η αλήθεια είναι ότι στο Μαϊάμι θα ξέχασαν ήδη την ήττα στο Γκόλντεν Στέιτ και αυτό διότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον τραυματισμό του Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ. Ακόμη και αν δεν κατάφεραν να... εκμεταλλευτούν την άστοχη βραδιά του Κάρι.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Ουόριορς έμεινε μόλις στους 9 πόντους έχοντας 3/17 εντός παιδιάς εκ των οποίων 1/10 τρίποντα! Ακόμη και έτσι, οι «Πολεμιστές» είχαν... και άλλα όπλα στην «φαρέτρα» τους! Πρώτος και καλύτερος ο Τζόρνταν Πουλ ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο ματς της καριέρας του έχοντας 32 πόντους με 7/8 δίποντα, 5/9 τρίποντα. 3/5 βολές, 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Αν μη τι άλλο ήταν η... βραδιά του, ο οποίος μαζί με τον Άντριου Ουίγκινς (22π., 6ριμπ., 4ασ.) ήταν εκείνοι που ανέλαβαν να παίξουν και για τον... Κάρι. Από το Μαϊάμι ο Μπάτλερ, μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του, είχε 22 πόντους με 7/14 εντός παιδιάς, ενω οι Χίροου και Λόουρι πρόσθεσαν από 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.

@Photo credits: Twitter: Golden State Warriors
 

NBA Τελευταία Νέα