Σνάιντερ για Ντρέιμοντ Γκριν: «Ανήκει ανάμεσα στους υποψήφιους για MVP»

Σνάιντερ για Ντρέιμοντ Γκριν: «Ανήκει ανάμεσα στους υποψήφιους για MVP»

Σνάιντερ για Ντρέιμοντ Γκριν: «Ανήκει ανάμεσα στους υποψήφιους για MVP»

bet365

Ο τεχνικός των Τζαζ μίλησε για τον Ντρέιμοντ Γκριν... πλέκοντάς του το εγκώμιο και τοποθετώντας τον ανάμεσα στο ονόματα για τον τίτλο του πολυτιμότερου.

Οι Ουόριορς εκπροσωπούνται ήδη στην... κούρσα των MVP από τον ρέκορντμαν Στεφ Κάρι, ενώ αγωνίζονται εδώ και λίγες μέρες χωρίς τον Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος βρίσκεται στο πρωτόκολλο κορονοϊού.

Στην πρόσφατη αναμέτρηση των Τζαζ με τους Ουόριορς, όπου η ομάδα της Γιούτα γνώρισε την ήττα με 116-123, ο προπονητής της ομάδας, Κουίν Σνάιντερ, μίλησε για τον Αμερικανό φόργουορντ τονίζοντας πως του αξίζει μία θέση στις υποψηφιότητες για MVP.

«Χωρίς να θέλω να δείξω ασέβεια στον Στεφ ή τον Ρούντι (σ.σ Γκομπέρ), αλλά ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι τόσο μοναδικός παίκτης και έχει τόσο καλή χρονιά. Αν θέλετε να βάλετε κάποιον στη συζήτηση για MVP, τότε και αυτός είναι ιδανικός για μένα - ίσως οι αριθμοί δεν το αποδεικνύουν...

Δεν ταιριάζουν με τους αριθμούς κάποιων άλλων, αλλά όσον αφορά τον τρόπο που επηρεάζει το παιχνίδι, είτε πρόκειται για τις πάσες του, την άμυνά του, που προφανώς ξέρετε πώς αισθανόμαστε για την ευελιξία του Ρούντι και τα πράγματα που κάνει και ο Ντρέιμοντ είναι έτσι ακριβώς. Απλά το κάνει με τον τρόπο του.

Και μετά προσθέτεις τον τρόπο που μπορεί να ηγηθεί και το πώς επικοινωνεί με όλους στο παρκέ. Απλά πιστεύω ότι είναι ένας απίστευτος παίκτης και νομίζω ότι το δείχνει φέτος. Το έχει δείξει και στο παρελθόν, αλλά ξεχωρίζει τόσο πολύ αυτή τη στιγμή όταν τους βλέπεις να παίζουν».

Ο Γκριν τη φετινή σεζόν μετράει 8.4 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ και 1.2 μπλοκ ανά αγώνα.

 

NBA Τελευταία Νέα