Μπιλ Ράσελ σε Τέιτουμ: «Σε παρακολουθώ, συνέχισε να δουλεύεις σκληρά»

Μπιλ Ράσελ σε Τέιτουμ: «Σε παρακολουθώ, συνέχισε να δουλεύεις σκληρά»

Newsroom
Μπιλ Ράσελ σε Τέιτουμ: «Σε παρακολουθώ, συνέχισε να δουλεύεις σκληρά»

bet365

Ο θρύλος του ΝΒΑ... πλέκει το εγκώμιο του νεαρού σταρ των Σέλτικς για την αποτελεσματικότητα που έχει στο σκοράρισμα στα τελευταία ματς.

O Tζέισον Τέιτουμ έχει πάρει ξανά τον ηγετικό του ρόλο στους Σέλτικς και οδηγεί την ομάδα σε συνεχόμενες νίκες κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ανάμεσα στις τελευταίες... 30άρες του 23χρονου γκαρντ ήταν τόσο ο διασυρμός των Λέικερς που χάλασε την επιστροφή του Λεμπρόν Τζέιμς, όσο και η πιο πρόσφατη επικράτηση επί των Χιούστον Ρόκετς με 108-90.

Κατά μέσο όρο στα προηούμενα τέσσερα παιχνίδια, ο Τέιτουμ μετρησε 33.5 πόντους συνδυάζοντάς τους με 8.5 ριμπάουντ. Αν μη τι άλλο αυτές οι... παραστάσεις δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες.

Ο θρύλος των Σέλτικς, Μπιλ Ράσελ, φρόντισε να δείξει τον ενθουσιασμό του για τον σταρ της ομάδας της Βοστώνης, προχωρώντας σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, τονίζοντας την σημασία της καθοριστικής του παρουσίας απέναντι στους Λέικερς στο TD Garden, σε ένα ματς που ο 87χρονος έδωσε το «παρών».

«Το μόνο που θα πω είναι ότι σε παρακολουθώ Τζέισον... Συνέχισε να δουλεύεις σκληρά. Ήταν εκπληκτικό που σε είδα να σκοράρεις 37 πόντους απέναντι στους Λέικερς εκείνο το βράδυ... Όλα αυτά σε 4 αγώνες» ήταν το μήνυμα του Ράσελ στον Τέιτουμ, συνοδεύοντάς το με μία φωτογραφία με τα πεπραγμένα του.

Περιττό να πούμε ότι ο Τέιτουμ εκτίμησε την υποστήριξη του 11 φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ και απάντησε στο ποστάρισμά του: «Σας εκτιμώ ...ζωντανός θρύλος!»

 

NBA Τελευταία Νέα