Ίρβινγκ: Η αλλαγή δημάρχου στη Νέα Υόρκη, δίνει νέα τροπή στην υπόθεσή του

Ίρβινγκ: Η αλλαγή δημάρχου στη Νέα Υόρκη, δίνει νέα τροπή στην υπόθεσή του

Newsroom
Ίρβινγκ: Η αλλαγή δημάρχου στη Νέα Υόρκη, δίνει νέα τροπή στην υπόθεσή του

bet365

Η εκλογή νέου δημάρχου στη Νέα Υόρκη μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα για τον Ίρβινγκ και τους Νετς, με τον Στιβ Νας να δηλώνει πως σε αυτή την περίπτωση θα καλωσορίσει τον παίκτη πίσω στην ομάδα.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης μετά την απόφαση των Μπρούκλιν Νετς να τον θέσουν εκτός ομάδας, αφού έχει δηλώσει αρκετές φορές την άρνησή του στο να εμβολιαστεί αν και γνωρίζει τις επιπτώσεις.

Τα δεδομένα αυτά, ωστόσο φαίνεται να παίρνουν νέα τροπή μετά την εκλογή νέα δημάρχου στη Νέα Υόρκη. Ο δημοκρατικός,Έρικ Άνταμς, στις πρώτες του κιόλας δηλώσεις ξεκαθάρισε πως θέλει να επανεξετάσει τα δεδομένα περί υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον Covid-19, ιδιαίτερα στις μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις.

Αν και δεν διευκρίνισε σε ποιον τομέα αναφέρεται ακριβώς, η κατάσταση αυτή τουλάχιστον δίνει μία ελπίδα στον άσσο των Νετς πως μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα από τον Ιανουάριο του 2022, όταν και θα αναλάβει τα καθήκοντά του ο Άνταμς.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μπρούκλιν έχει τονίσει την επιθυμία του να εμβολιαστεί ο Ίρβινγκ προκειμένου να επιστρέψει, όμως αν τα πρωτόκολλα διαφοροποιηθούν, ενδέχεται να αλλάξει η στάση του Τζο Τσάι και να δεχτεί πίσω στην ομάδα τον 29χρονο γκαρντ. Ο Στιβ Νας, άλλωστε, πήρε θέση αναφέροντας πως σε κάθε τέτοια περίπτωση θα καλωσόριζε τον Καϊρί και θα τον ενσωμάτωνε ξανά μεταξύ των αστέρων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα