Οι 13 κορυφαίες επαύλεις του Μαϊάμι και οι διάσημοι ιδιοκτήτες τους

Αντώνης Καλκαβούρας
Οι 13 κορυφαίες επαύλεις του Μαϊάμι και οι διάσημοι ιδιοκτήτες τους

bet365

Ο απεσταλμένος του Gazzetta στην Αμερική για το Gazzetta NBA Tour, Αντώνης Καλκαβούρας αποχαιρετά το λαμπερό Μαϊάμι με ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ γεμάτο εκτυφλωτική λάμψη από τη showbiz και τον επιχειρηματικό κόσμο των ΗΠΑ.

Έπειτα από τη νίκη στην πρεμιέρα επί των Νετς και την τελετή απονομής των δαχτυλιδιών στο Fizerv Forum για το περσινό πρωτάθλημα, οι Μπακς ταξίδεψαν στο Μαϊάμι για την αναμέτρηση με τους Χιτ δίχως έξι παίκτες, γνωρίζοντας τη συντριβή με 137-95.

Το Μαϊάμι, λοιπόν αποδείχτηκε... αφιλόξενος προορισμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του. Η κοσμοπολίτικη πόλη της Φλόριντα αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό των celebrities με ατελείωτους παραλιακούς δρόμους ανάμεσα σε πολυτελείς βίλες, ουρανοξύστες και πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα όπως το Bayside Marketplace κατά μήκος της προκυμαίας του Μαϊάμι.

Τα τουριστικά σκάφη φεύγουν από εδώ, επισκέπτονται τοποθεσίες γύρω από τον κόλπο Biscayne ενώ υπάρχει επίσης υπηρεσία θαλάσσιων ταξί για το Miami Beach και τα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης... Την ίδια στιγμή, οι επαύλεις στο Μαϊάμι στέκουν εντυπωσιακές!

Ο απεσταλμένος του Gazzetta στις ΗΠΑ, Αντώνης Καλκαβούρας απαθανάτισε στο πλαίσιο του Gazzetta NBA Tour by Novibet τις 13 κορυφαίες επαύλεις του Μαϊάμι, κάνοντας μια μίνι cruise tour από την μαρίνα Bayside που βρίσκεται δίπλα στην FTX Arena, στο μεσοδιάστημα μεταξύ της πρωινής προπόνησης και του αγώνα των Χιτ με τους Μπακς.

Είδαμε, λοιπόν τις εντυπωσιακές κατοικίες του Αντόνιο Μπαντέρας, του Φλόιντ Μέιγουεδερ, του Ρίκι Μάρτιν, του Dr. Φίλιπ Φροστ, της Σακίρα, της Αλίσια Κιζ, του Χούλιο Ινγκλέσιας, του Παφ Ντίντι, της Τζένιφερ Λόπεζ, του Σακίλ Ο' Νιλ (την πούλησε στη Ναόμι Κάμπελ), της Ριάνα, της Κουβανέζας τραγουδίστριας της λάτιν, Γκλόρια Εστέφαν και της οικογένειας του Αλ Καπόνε, η οποία πουλήθηκε στον Μάικλ Σαλζχάουζερ, τον διάσημο πλαστικό χειρουργό, γνωστό και ως Dr. Miami.

Bonus, το γιοτ του ιδιοκτήτη των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν που είναι αραγμένο στην μαρίνα Bayside!

Το Gazzetta βρίσκεται στις ΗΠΑ για τους αγώνες του ΝΒΑ με την ευγενική χορηγία της Novibet.

1

22

3

44

55

66

77

88

9

10

11

12

13

4444

 

NBA Τελευταία Νέα