ΝΒΑ: Γκρινιάζουν οι υποχρεωτικά εμβολιασμένοι για τους ανεμβολίαστους αθλητές

ΝΒΑ: Γκρινιάζουν οι υποχρεωτικά εμβολιασμένοι για τους ανεμβολίαστους αθλητές

bet365

Εμβολιασμένοι και μη. Το ΝΒΑ ακολουθεί δύο μέτρα και δύο σταθμά στο θέμα και ήδη όσοι υποχρεώθηκαν να κάνουν το εμβόλιο, γκρινιάζουν για τη συνύπαρξη με τους μη εμβολιασμένους παίκτες.

Η σεζόν στο ΝΒΑ ξεκίνησε ανεπίσημα, με τη διεξαγωγή των Media Day και την έναρξη των προπονήσεων. Το κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν ο εμβολιασμός. Ποιον τον έκαναν, ποιοι όχι και γιατί!

Το ΝΒΑ έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι οι παίκτες είναι οι μοναδικοί που εξαιρούνται από την υποχρέωση του εμβολιασμού. Όλοι οι υπόλοιποι - προπονητές, βοηθοί, υπάλληλοι στα γήπεδα, διαιτητές, εργαζόμενοι στις ομάδες - θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις δύο δόσεις των εμβολίων, προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν.

Εμβολιασμένοι VS αντιεμβολιαστές

Μόνο που η... απαλλαγή που έδωσε το ΝΒΑ στους παίκτες, έχει αφήσει το 10% δίχως εμβόλιο. Αν θέλετε τον αριθμό για να το καταλάβετε, μιλάμε για περίπου 40 αθλητές. Κάποιοι το έχουν αποκαλύψει δημόσια (Ουίγκινς, Άιζακ, Ίρβινγκ, Μπιλ), άλλοι, ακόμα, όχι.

Πλέον, εκείνοι που υποχρεώθηκαν να εμβολιαστούν - είτε το ήθελαν, είτε όχι - έχουν ξεκινήσει την γκρίνια για τη συνύπαρξη με τους αθλητές που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Κάποιοι μιλούν για την πιθανότητα να μεταφέρουν τον ιό στις οικογένειές τους, ενώ κάποιοι άλλοι ζητούν... εμβολιαστική δικαιοσύνη: Ή όλοι ή κανένας!

 

NBA Τελευταία Νέα