NBA: Το τρίποντο του ΛεΜπρόν κόντρα στους Ουόριορς κόστισε τη μηνιαία ιατρική περίθαλψη σε εργαζόμενους (vid)

NBA: Το τρίποντο του ΛεΜπρόν κόντρα στους Ουόριορς κόστισε τη μηνιαία ιατρική περίθαλψη σε εργαζόμενους (vid)

bet365

Ακούγεται απίστευτο. Το νικητήριο τρίποντο του ΛεΜπρόν Τζέιμς, στο play-in ματς ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς άφησε για ένα μήνα χωρίς ιατρική περίθαλψη δεκάδες εργαζόμενους στην έδρα των Ουόριορς!

Ένα τρίποντο αρκεί να αλλάξει πολλά. Εκείνο του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο νοκ άουτ play-in ματς ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (103-100) έφερε μία απρόσμενη εξέλιξη για δεκάδες υπαλλήλων στην έδρα των Ουόριορς, την Chase Arena!

Οι υπάλληλοι, συνήθως σε σημεία πώλησης φαγητών, πρέπει να εργάζονται σε 10 ματς το μήνα, προκειμένου να έχουν δικαίωμα ασφάλισης.

Η ήττα των Ουόριορς τους κράτησε στα επτά, αφού μόνο με την πρόκριση της ομάδας του Στεφ Κάρι (και τις αναμετρήσεις με τους Φίνιξ Σανς στον 1ο γύρο των playoffs) θα μπορούσαν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό αγώνων.

Γι' αυτό το λόγο, οι εργαζόμενοι έχουν αποφασίσει να κατέβουν σε απεργία, κάτι που ενέκρινε το 96.7% σε σχετικό ψήφισμα. Το κύριο επιχείρημά τους είναι πως μοιάζει ανήθικο και άδικο να χάνεται το δικαίωμα ιατρικής περίθαλψης σε καιρό πανδημίας.

 

NBA Τελευταία Νέα