NBA: Η νέα τάξη του Hall of Fame στη... σκιά της 20ής επετείου της 11ης Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Γκιουλένογλου
NBA: Η νέα τάξη του Hall of Fame στη... σκιά της 20ής επετείου της 11ης Σεπτεμβρίου

bet365

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται να καλωσορίσει την επόμενη τάξη του Hall of Fame, τη δεύτερη για την τρέχουσα χρονιά. Την μπασκετική λύτρωση του Μπεν Ουάλας, του Κρις Ουεμπερ και του Τόνι Κούκοτς.

Στο δρόμο για την μπασκετική αιωνιότητα. Η τάξη του 2021 του Hall of Fame του ΝΒΑ ετοιμάζεται για τη δική της είσοδο στο μπασκετικό πάνθεον, μόλις τέσσερις μήνες πριν από την προηγούμενη. Η πανδημία επηρέασε τα πάντα.

Και το Basketball Hall of Fame στο Σπρίνγκφιλντ θα έχει την τιμή να καλωσορίσει τη δεύτερη τάξη σε ένα ημερολογιακό έτος. Την πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Τον Μάιο ήταν η νύχτα του Κόμπι Μπράιαντ, του Κέβιν Γκαρνέτ και του Τιμ Ντάνκαν. Την 11η Σεπτεμβρίου, ημέρα μνήμης για τους Αμερικανούς στην 20ή επέτειο της πολύνεκρης επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους, θα έρθει η σειρά του Τόνι Κούκοτς. Του Ρικ Έιντελμαν. Του Κρις Μπος. Τους Κρις Ουέμπερ. Του Μπεν Ουάλας, του πρώτου παίκτη του ΝΒΑ που θα μπει στο HOF δίχως να έχει γίνει Draft. Μαζί τους και ο Πολ Πιρς.

Ο Μπιλ Ράσελ μετά από 46 χρόνια!

Αλλά και ο θρυλικός Μπιλ Ράσελ, ο οποίος μετά την είσοδό του ως παίκτης (1975) θα μπει και με την ιδιότητα του προπονητή. Μόλις ο πέμπτος στην ιστορία της Λίγκας με τη συγκεκριμένη διπλή ιδιότητα στο Hall of Fame.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος μαζί με τον ιδιοκτήτη των Σικάγο Μπουλς, Τζέρι Ράισντορφ, θα εισάγουν τον Κούκοτς. Ενώ ένας πρώην συμπατριώτης του Κροάτη, ο Βλάντε Ντίβατς θα είναι στο πλευρό του Ρικ Έιντελμαν.

Ο Κέβιν Γκαρνέτ θα παρουσιάσει τον Κρις Ουέμπερ, ενώ ο Ρέι Άλεν - που έχει τις χειρότερες σχέσεις με τον Γκαρνέτ - θα είναι εκεί για τον Κρις Μπος.

 

NBA Τελευταία Νέα