Σίμονς: Τα πακέτα ανταλλαγής που θα λύτρωναν τον... φευγάτο των Σίξερς

Σίμονς: Τα πακέτα ανταλλαγής που θα λύτρωναν τον... φευγάτο των Σίξερς

Νίκος Καρφής
Σίμονς: Τα πακέτα ανταλλαγής που θα λύτρωναν τον... φευγάτο των Σίξερς

bet365

O Mπεν Σίμονς έχει ενημερώσει τους Σίξερς πως θέλει να φύγει και υπάρχουν 4 πακέτα ανταλλαγής που θα του εκπλήρωναν την επιθυμία.

Μετράει μέρες στη Φιλαδέλφεια ο Μπεν Σίμονς. Ο Αυστραλός που για άλλη μια σεζόν δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στα playoffs, ενημέρωσε επισήμως τους την ομάδα πως δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ζητώντας να γίνει trade.

Πολλά δημοσιεύματα υπάρχουν για την ανταλλαγή ενός εκ των κορυφαίων περιφερειακών αμυντικών στο ΝΒΑ, αλλά με τεράστιο πρόβλημα στο σουτ και το Sportsnaut έφτιαξε 4 πακέτα ανταλλαγής που θα μπορούσαν να τον κάνουν να φύγει μακριά από την πόλη της αδελφικής αγάπης

Ανταλλαγή στους Σπερς (Οι Σίξερς δίνουν Σίμονς και παίρνουν Ουάιτ, Ντεζόυντε Μάρεϊ, Κέλντον Τζόνσον και δύο μελλοντικά πικ πρώτου γύρου)

Σίγουρα μια πιθανη συνεργασία του Αυστραλού με τον Πόποβιτς θα βοηθούσε τον παίκτη να βελτιωθεί τόσο μέσα στο παιχνίδι αλλά και πνευματικά. Άλλωστε ο Pop έχει μετατρέψει σε σταρ μη Αμερικανούς παίκτες όπως ο Πάρκερ και ο Τζινόμπιλι. Επιπλέον ο Πόποβιτς πολλές φορές έχει αποθεώσει τον Μπεν, λέγοντας πως πρέπει να αφήσουμε λίγο στην άκρη του σουτ και και να δούμε όλα τα άλλα που προσφέρει στο παρκέ Από την άλλη οι Σίξερς θα πρόσθεταν 3 επιλογές στην περίμετρο που θα τους βοηθούσαν και στο τρίποντο, ενώ θα άνοιγαν τον χώρο στη ρακέτα για τον Εμπίντ. Επίσης θα μπορούσαν να χρησιμοποιούσαν κάποιους παίκτες και picks για έναν σταρ στο μέλλον.

Ανταλλαγή στους Τίμπεργουλβς (Οι Σίξερς δίνουν Σίμονς και Κάρι και παίρνουν Ντ'Άντζελο Ράσελ, Μαλίκ Μπίσλεϊ, ΜακΝτανιελς και ένα μελλοντικό πικ πρώτου γύρου)

tytyt

Τις τελευταίες ώρες η Μινεσότα έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι και τον θέλουν στην πόλη. Μάλιστα οι Τάουνς και Έντουαρντς έχουν τον ίδιο ατζέντη με τον Σίμονς. Σίγουρα για να πάρουν Σίμονς θα πρέπει να δώσουν Ράσελ, ενώ ο Κάρι θα έδινε στη Μινεσότα πολλές λύσεις στο εξωτερικό σουτ. Οι Τίμπεργουλβς το ψάχνουν και σίγουρα θα τους άλλαζε status αν δημιουργούσαν μια τριάδα με τους Τάουνς, Έντουαρντς και Σίμονς, παρόλο που θα έπρεπε να χάσουν έναν ικανότατο παίκτη σαν τον Ράσελ.

Ανταλλαγή στους Ράπτορς (Οι Σίξερς δίνουν Σίμονς για Σιάκαμ και Φλιν)

Είδαμε τον Σιάκαμ να δυσκολεύεται πολύ και να μην μπορεί να συνεχίσει την απίθανη σεζόν 2019-20 που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Με τον Σκότι Μπαρντς να καραδοκεί, η αποχώρηση Σιάκαμ θα είχε νόημα. Επίσης οι Ράπτορς θα δημιουργούσαν ένα φοβερό αμυντικό δίδυμο. Από την πλευρά τους οι Σίξερς θα δημιουργούσαν ένα δίδυμο στη ρακέτα με Σιάκαμ και Εμπίντ, οι οποίοι είναι από το Καμερούν και θα ήταν όμορφο να βλέπαμε πως θα συνεργαζόντουσαν σε μια ομάδα που θέλει επιτέλους έναν τίτλο στο ΝΒΑ.

Ανταλλαγή στους Ουόριορς (Οι Σίξερς δίνουν Σίμονς και Μάξεϊ και παίρνουν Ουίγκινς, Ουάισμαν, Μούντι και μελλοντικό πικ πρώτου γύρου)

ioip

Αρκετά δημοσιεύματα πως η Φιλαδέλφεια θα πρέπει να συμπεριλάβει τον Μάξεϊ σε οποιαδήποτε ανταλλαγή του Σίμονς. Ανήκουν στην ίδια μανατζερική εταιρεία και θα ήταν ευκολόγοτερο να υπάρξει συμφωνία. Οι Σίξερς θα έβαζαν στη φαρέτρα τους έναν παίκτη σαν τον Ουίγκινς που μπορεί να κάνει παραπάνω πράγματα στο σκοράρισμα από τον Αυστραλό, εναν ταλαντούχο rookie και έναν δευτεροετή σέντερ που ακόμα δεν έχει δείξει όλα αυτά που μπορεί να κάνει. Από την πλευρά τους οι Ουόριορς θα πρόσθεταν έναν εξαιρετικό περιφερειακό αμυντικό που θα μπορούσε να γίνει αχτύπητο δίδυμο σε αυτόν τον τομέα με τον Γκριν. Πάντως ο Κερ θα έπρεπε να βρει τρόπο να ταιριάξει το πρόσωπο της ομάδας, Στεφ Κάρι και κορυφαίο σουτέρ της ιστορίας με έναν παίκτη που φοβάται να σουτάρει, αλλά έχει άλλα στοιχεία όπως η εκρηκτικότητα, η αλτικότητα και το μέγεθος.

 

NBA Τελευταία Νέα