Κούζμα: «Οι Ουίζαρντς έχουν υψηλές προσδοκίες για εμένα»

Κούζμα: «Οι Ουίζαρντς έχουν υψηλές προσδοκίες για εμένα»

Κούζμα: «Οι Ουίζαρντς έχουν υψηλές προσδοκίες για εμένα»

bet365

Ο Κάιλ Κούζμα, μιλώντας στο NBC Sports, ανέφερε πως γνωρίζει ότι οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς περιμένουν πολλά από εκείνον ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 26χρονος φόργουορντ προετοιμάζεται για την παρθενική του σεζόν με τους Ουίζαρντς, έπειτα από μια τετραετία με τους Λέικερς στην Καλιφόρνια. «Με το που ήρθα σε αυτόν τον οργανισμό, ο Τόμι Σέπαρντ (σ.σ. GM των Ουίζαρντς) μου είπε πως έχει μεγάλες προσδοκίες για μένα. Θα ήθελα να το κρατήσω αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός παίκτης που καταλαβαίνει πως η νέα του ομάδα περιμένει πολλά από εκείνον.

Εν συνεχεία, εξήγησε ότι «αυτό το καλοκαίρι έχω κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά ώστε να βελτιώσω τον χειρισμό της μπάλας. Θεωρώ πως πέρσι με τους Λέικερς έκανα σπουδαία δουλειά ως προς το να δείξω την θέληση μου να λειτουργήσω ως πασέρ, ως ένας παίκτης που θα είναι σε θέση να βρει τους ελεύθερους συμπαίκτες».

Ο Κούζμα προσπαθεί να εμπλουτίσει το «πακέτο» του και στο πλαίσιο αυτό επεσήμανε πως «για εμένα, το να γίνω πιο συνεπής και να προσθέσω την ντρίμπλα, θα μου επιτρέψει να παίζω περισσότερο με την μπάλα στα χέρια. Δεν θέλω να είμαι απλά ένας σκόρερ, αλλά να γίνω μια επιθετική απειλή που θα μπορεί να βρει τους ανοικτούς συμπαίκτες του».

Την περσινή σεζόν ο πρώην παίκτης των Λέικερς μέτρησε 13 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 68 αγώνες της κανονικής περιόδου με τους «λιμνανθρώπους». Συμμετείχε παράλληλα και σε 6 αναμετρήσεις των playoff.

 

NBA Τελευταία Νέα