Ο Ιζαϊά Κορντινιέ θα κάνει προπονήσεις με τους Μπρούκλιν Νετς (vid)

Ο Ιζαϊά Κορντινιέ θα κάνει προπονήσεις με τους Μπρούκλιν Νετς (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Ο Ιζαϊά Κορντινιέ θα κάνει προπονήσεις με τους Μπρούκλιν Νετς (vid)

bet365

Ο 25χρονος διεθνής Γάλλος γκαρντ θα πραγματοποιήσει προπονήσεις με τους Μπρούκλιν Νετς το προσεχές διάστημα, προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες εύρεσης ενός συμβολαίου στο ΝΒΑ.

Ο Κορντινιέ (1.97μ.) είχε εντυπωσιάσει την περασμένη σεζόν στο EuroCup με 15.8 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ σε 13 παιχνίδια με τη φανέλα της Ναντέρ. Παρ' όλα αυτά παραμένει free agent, καθώς δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με κάποια ομάδα στην Ευρώπη, θέλοντας να περιμένει όπως όλα δείχνουν την αμερικανική αγορά για... τυχόν ευκαιρίες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το γαλλικό BasketActu, ο 25χρονος παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει την Κυριακή (29/8) για το Μπρούκλιν ούτως ώστε να κάνει προπονήσεις με τους Νετς, στην προσπάθεια του να κερδίσει ένα συμβόλαιο στην άλλη όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Κορντινιέ θα προσπαθήσει να πείσει για τις δυνατότητες του και σκοπεύει να περιμένει την τελική απόφαση των Νετς, προτού υπογράψει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η εν λόγω ομάδα κατέχει τα δικαιώματα του στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2018.

Το φετινό καλοκαίρι ο εκρηκτικός γκαρντ-φόργουορντ ήταν μέλος της Εθνικής Γαλλίας στο camp του συγκροτήματος του κόουτς Βενσάν Κολέ πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς πάντως να βρεθεί τελικά στην δωδεκαμελή αποστολή για το Τόκιο.

 

NBA Τελευταία Νέα