Αντετοκούνμπο: Το εστιατόριο στο Μιλγουόκι ακόμα προσφέρει δωρεάν φαγητό στον Γιάννη, στέλνει... αγάπη στον Θανάση (pic)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Αντετοκούνμπο: Το εστιατόριο στο Μιλγουόκι ακόμα προσφέρει δωρεάν φαγητό στον Γιάννη, στέλνει... αγάπη στον Θανάση (pic)

bet365

Το εστιατόριο του Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία στο Μιλγουόκι, που είχε υποσχεθεί δια βίου δωρεάν φαγητό στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά δεν... ξέχασε τον αδερφό του, Θανάση!

Θυμάστε εκείνο το εστιατόριο στο Μιλγουόκι που πρόσφερε δωρεάν φαγητό στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την υπόλοιπη ζωή του; Το εστιατόριο που έχει κατά το ήμισυ ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας, Γιώργος Δημητρόπουλος, δεν διαφοροποίησε τόσο πολύ την υπόσχεση του, μολονότι έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από το θαύμα που έκανε ο Greefk Freak και η παρέα του.

Διόρθωσε ωστόσο κάτι σημαντικό. Στη φωτεινή επιγραφή του, εκτός από την πρόταση στον Giannis, η οποία ισχύει ακόμη, αφού «Ο Γιάννης τρώει δωρεάν εδώ για όλη του τη ζωή», προστέθηκε και η ατάκα που αφορά τον αδερφό του και επίσης πρωταθλητή με τους Μιλγουόκι Μπακς: «Θανάση σε αγαπάμε και εσένα»!

Γιάννης και Θανάσης

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED