Ίρβινγκ: Θέλει το max συμβόλαιο, με χαμένο το 27% των αγώνων στην καριέρα του (pic)

Ίρβινγκ: Θέλει το max συμβόλαιο, με χαμένο το 27% των αγώνων στην καριέρα του (pic)

Ίρβινγκ: Θέλει το max συμβόλαιο, με χαμένο το 27% των αγώνων στην καριέρα του (pic)

bet365

Η περίπτωση του Καϊρί Ίρβινγκ είναι μοναδική. Το μπάσκετ που γνωρίζει είναι ασύγκριτο. Μόνο που από το ξεκίνημα της καριέρας του έχει χάσει, λόγω τραυματισμών, το 27% των αγώνων!

Μετά από 10 σεζόν στο ΝΒΑ, ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν έχει ούτε μία με το 100% των αγώνων. Για την ακρίβεια, ο μεγαλύτερος αριθμός αγώνων που έχει καταγράψει είναι τη σεζόν 2014-2015 με 75 αγώνες στην κανονική περίοδο.

Ο Ίρβινγκ θα γίνει διαθέσιμος για το πρώτο max συμβόλαιο της καριέρας του τις επόμενες εβδομάδες. Αλλά ποια ομάδα θα μπορέσει να του δώσει ένα... σκασμό χρήματα, ξέροντας ότι αναμένεται να χάσει έναν σημαντικό αριθμό αγώνων;

Οι Νετς θέλουν να του προτείνουν επέκταση για τέσσερα ακόμα χρόνια, έναντι 198 εκατομμυρίων. Αν ο Ίρβινγκ θελήσει να δοκιμάσει την τύχη του στην αγορά, μπορεί να το πράξει το 2022, ως restricted agent, όταν και μπορεί να λάβει 235 εκατομμύρια!

Χαμένο το 27% της καριέρας του

Αυτή τη στιγμή, ο Ίρβινγκ έχει χάσει το 27% των αγώνων σε ολόκληρη την καριέρα του. Και δεν έχει περάσει ούτε μία σεζόν, όπου δεν έχει χάσει τουλάχιστον 10 αγώνες, λόγω τραυματισμού.

Την τελευταία σεζόν του στο Κλίβελαντ (2016-2017) αγωνίστηκε σε 72 αγώνες στην κανονική περίοδο. Και από τότε, μαζί με την ανταλλαγή του, ξεκίνησαν και τα σοβαρά προβλήματα.

Οι χαμένοι τελικοί και οι Μπακς

Στη Βοστόνη μέτρησε 67 και 60 αγώνες, στις δύο σεζόν με τα πράσινα, ενώ στο Μπρούκλιν από τους πιθανούς 147 αγώνες, πάτησε παρκέ σε 74! Χώρια την απουσία του από τα playoffs του 2021 (μετά το 2-2 στη σειρά), όπου οι Νετς αποκλείστηκαν από τους μετέπειτα πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς με 4-3.

Ήδη ο Ίρβινγκ έχει απουσιάσει και από σημαντικά ματς των playoffs. Στους τελικούς του 2015, αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς, με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να επικρατούν με 4-2 των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα