Μάβερικς: Έτοιμος να κρεμάσει τα παπούτσια του και να γίνει assistant του Κιντ ο Ντάντλεϊ!

Μάβερικς: Έτοιμος να κρεμάσει τα παπούτσια του και να γίνει assistant του Κιντ ο Ντάντλεϊ!

bet365

Ο πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς έχει δεχθεί πρόταση από τους Μάβερικς για να ενταχθεί στο προπονητικό τους επιτελείο ενόψει της νέα σεζόν, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρκ Στάιν.

Η ομάδα του κόουτς Τζέισον Κιντ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τζάρεντ Ντάντλεϊ, προκειμένου να τον προσλάβει ως βοηθό προπονητή.

Ο 36χρονος φόργουορντ, ο οποίος πανηγύρισε με τους Λέικερς το πρωτάθλημα του 2020, ετοιμάζεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση - έπειτα από καριέρα 14 ετών και 948 αγώνων στο ΝΒΑ - και να ανοίξει ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο στην αθλητική του ζωή.

Ο βετεράνος δεν αναμένεται να συνεχίσει ως παίκτης στον σύλλογο της Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα οι Μάβερικς να του προτείνουν εξέχοντα ρόλο στο τεχνικό τιμ του Κιντ.

Μένει να δούμε αν πράγματι ο Ντάντλεϊ θα ξεκινήσει άμεσα την προπονητική του καριέρα, εφόσον φυσικά απαντήσει καταφατικά στην πρόταση που έχει δεχθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα