Ο Κλέμπερ των Μάβερικς, το... κλειδί για τη μετακόμιση του Μάρκανεν στο Ντάλας

Ο Κλέμπερ των Μάβερικς, το... κλειδί για τη μετακόμιση του Μάρκανεν στο Ντάλας

Γιώργος Κούβαρης
Ο Κλέμπερ των Μάβερικς, το... κλειδί για τη μετακόμιση του Μάρκανεν στο Ντάλας

bet365

Οι Ντάλας Μάβερικς έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Λάουρι Μάρκανεν των Σικάγο Μπουλς και δεν αποκλείεται ο παίκτης-κλειδί να είναι ο Μάξι Κλέμπερ!

Ο Φινλανδός φόργουορντ είναι από τους λίγους καλούς free agents που έχουν απομείνει στην αγορά του ΝΒΑ.

Βέβαια οι ετήσιες απαιτήσεις του φτάνουν τα 15 εκατομμύρια δολάρια και είναι δύσκολο να καλυφθούν από κάποια ομάδα. Γι' αυτόν τον λόγο αναζητείται η λύση για «sign and trade» μέσω των Σικάγο Μπουλς. Σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια για τους Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς τον Μάρκανεν, είναι ο Μάξι Κλέμπερ!

O Γερμανός πάουερ φόργουορντ αρέσει στους Μπουλς και το γεγονός αυτό ίσως και να αποδειχθεί προς όφελος των Μαβς. Τουλάχιστον αυτό ανέφερε ο Τιμ Κέιτο του «The Athletic» ο οποίος εξήγησε ότι από τη στιγμή που ο Κλέμπερ αποτελεί στόχο της ομάδας του Σικάγο είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει μια ανάλογη ανταλλαγή, στην οποία ωστόσο θα πρέπει να συμπεριληφθεί και άλλος παίκτης του Ντάλας.

Παράλληλα οι Μάβερικς εξετάζουν πολύ σοβαρά και την περίπτωση του Γκόραν Ντράγκιτς, τον οποίο θέλουν να προσθέσουν στην περιφέρεια της ομάδας, δίπλα από τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος βρίσκεται στη Μύκονο και πρόσφατα υπέγραψε την supermax επέκταση του συμβολαίου του.

Photo Credits: Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα