Ιδιοκτήτης των Ουίζαρντς για Ουέστμπρουκ: «Τρεις ομάδες, τρία αιτήματα για ανταλλαγή»

Αντωνία Σπανού
Ιδιοκτήτης των Ουίζαρντς για Ουέστμπρουκ: «Τρεις ομάδες, τρία αιτήματα για ανταλλαγή»

bet365

Ο ιδιοκτήτης των Ουίζαρντς μίλησε για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ και αφού τον αποθέωσε ως παίκτη, δεν μπορούσε να μην σταθεί στα αιτήματα ανταλλαγών του.

Είναι γεγονός ότι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν είναι ο πιο αγαπητός παίκτης του ΝΒΑ και συνεχίζει να μην μπορεί να γίνει αγαπητός. Τα προηγούμενα χρόνια η «αγάπη» που είχε στους αριθμούς του και στα triple double τον έφερναν μπροστά στην κριτική, αλλά υπήρξε για πολλά χρόνια πιστός στην Οκλαχόμα. Τώρα όμως δεν βοηθάει με την στάση του.

Όταν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να κερδίσει κάτι από την ομάδα που πάει, ζητάει ανταλλαγή, αλλά αυτό έχει φέρει ως αποτέλεσμα να έχει γίνει ανταλλαγή από τις τελευταίες τρεις σεζόν. Ο ιδιοκτήτης των Ουίζαρντς σχολίασε αυτή την συμπεριφορά και φαίνεται πως δυσκολεύεται και εκείνος να την καταλάβει, ενώ έφερε και σαν παράδειγμα τον Άλεξ Οβέτσκιν, που υπέγραψε επέκταση με την ομάδα του στο NHL.

«Είχαμε σταρ στους Ουίζαρντς, είχαμε μια ευκαιρία και ήθελε να γίνει ανταλλαγή στους Λέικερς. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, έπαιξε στην Οκλαχόμα, ζήτησε ανταλλαγή, έπαιξε στο Χιούστον ζήτησε ανταλλαγή, ήρθε στην Ουάσινγκτον, ζήτησε ανταλλαγή στο Λος Άντζελες. Είναι σπουδαίος χαρακτήρας και παίκτης, αλλά υπάρχει διαφορά στο NHL και το ΝΒΑ υποθέτω».

 

NBA Τελευταία Νέα