Ο Λαβίν θέλει «σεβασμό» στην πρόταση επέκτασης από τους Μπουλς

Ο Λαβίν θέλει «σεβασμό» στην πρόταση επέκτασης από τους Μπουλς

Γιώργος Κούβαρης
Ο Λαβίν θέλει «σεβασμό» στην πρόταση επέκτασης από τους Μπουλς

bet365

Ο Ζακ Λαβίν θα είναι σε θέση να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου και όπως είπε μετά την προπόνηση της Team USA ζήτησε... σεβασμό από τους Μπουλς όσον αφορά την πρόταση που θα του κατατεθεί.

Το... χρώμα του χρήματος αναζητάει ο Ζακ Λαβίν. Κάτι που εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε και εκείνος στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Σε λίγες ημέρες θα είναι σε θέση να υπογράψει πρόωρη επέκταση με τους Μπουλς, τη στιγμή που τη νέα αγωνιστική σεζόν έχει να λάβει άλλα 19,5 εκατομμύρια δολάρια. Ο Λαβίν θα είναι Free Agent το καλοκαίρι του 2022 και οι «Ταύροι» έχουν το δικαίωμα να προτείνουν την πρόωρη επέκταση έναν χρόνο νωρίτερα.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο Σικάγο αρκεί να... ανταμειφθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του: «Το μόνο που θέλω είναι σεβασμός. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Εξάντλησα το συμβόλαιό μου. Έμεινα πιστός στο Σικάγο. Μου αρέσει στο Σικάγο. Απλά το μόνο που ζητάω είναι σεβασμός...» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του σταρ των Μπουλς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα