Σικάγο Μπουλς: Ο Ντέρικ Ρόουζ ετοιμάζεται να επιστρέψει «σπίτι» του!

Σικάγο Μπουλς: Ο Ντέρικ Ρόουζ ετοιμάζεται να επιστρέψει «σπίτι» του!

Σικάγο Μπουλς: Ο Ντέρικ Ρόουζ ετοιμάζεται να επιστρέψει «σπίτι» του!

bet365

Τόσο ο Ρόουζ, όσο κι οι Μπουλς φαίνεται πως εξετάζουν τις πιθανότητες να συνεργαστούν ξανά, έπειτα από 5 χρόνια σε χωριστούς δρόμους. Κοντά σε συμφωνία με τον Λόνζο Μπολ ο σύλλογος από το Σικάγο!

Όπως μεταδίδει ο Τζέικ Φίσερ του Bleacher Report, ο Ντέρικ Ρόουζ θα ήθελε τη νέα σεζόν να επιστρέψει στο Σικάγο (η πόλη απ' όπου κατάγεται) για λογαριασμό των Μπουλς, της ομάδας απ' όπου ξεκίνησε την καριέρα του κι έφτιαξε το όνομα του στο ΝΒΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κι η πλευρά των Μπουλς, εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο της επιστροφής του πολύπειρου άσου στην ομάδα. Το ενδιαφέρον φέρεται να είναι κοινό, επομένως δεν αποκλείεται στην επικείμενη Free Agency να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Ο 33χρονος πλέον Ρόουζ αγωνίστηκε στην ομάδα της γενέτειρας του από το 2008 (νούμερο 1 στο NBA Draft εκείνου του έτους) έως το 2016, διανύοντας εκεί τις παραγωγικότερες μέρες της καριέρας του (MVP της λίγκας το 2011, 3 φορές All Star), αλλά και τους πολύμηνους τραυματισμούς (σε χιαστό τον Μάιο του 2012 και μηνίσκο τον Νοέμβριο του 2013) που σημάδεψαν την πορεία του κι έβαλαν «φρένο» στην εξέλιξη του.

Η σεζόν 2015-16 ήταν η τελευταία του στο Σικάγο, με τον Ρόουζ (1.88μ.) να καταγράφει τότε 16.4 πόντους και 4.7 ασίστ σε 66 παιχνίδια. Έκτοτε πέρασε από τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Νικς 2016-17, Καβαλίερς 2017-18, Τίμπεργουλβς 2018-19, Πίστονς 2019-21 και ξανά Νικς από τον Φλεβάρη του 2021), χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάτι το αξιοσημείωτο με κάποια εξ' αυτών.

Κοινή επιθυμία Μπουλς - Λόνζο Μπολ για συνεργασία

Πέραν του θέματος της πιθανής επιστροφής του Ρόουζ, στο στόχαστρο των Μπουλς φαίνεται πως είναι κι ο Λόνζο Μπολ. Κι οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεργαστούν, με την ομάδα του Σικάγο να έχει καταθέσει προσφορά ύψους 80 εκατομμυρίων δολαρίων για 4 χρόνια.

Ο Μπολ (24χρ/1.98μ.) σημείωσε πέρσι με τους Πέλικανς 14.6 πόντους κατά μέσο όρο σε 55 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, ενώ μοίραζε 5.7 ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα