Λος Άντζελες Λέικερς: Ο Ουέστμπρουκ ήταν η 3η επιλογή της λίστας!

Λος Άντζελες Λέικερς: Ο Ουέστμπρουκ ήταν η 3η επιλογή της λίστας!

Λος Άντζελες Λέικερς: Ο Ουέστμπρουκ ήταν η 3η επιλογή της λίστας!

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αφήνει πίσω του την Ουάσινγκτον και μετακομίζει στην Καλιφόρνια, ωστόσο όπως φαίνεται δεν ήταν αυτός ο πρωταρχικός στόχος των Λος Άντζελες Λέικερς.

Η σπουδαία ανταλλαγή που στέλνει τον 33χρονο Ράσελ Ουέστμπρουκ στους πρωταθλητές του 2020, Λέικερς (και τους Κάλντγουελ-Πόουπ, Χάρελ και Κούζμα στους Ουίζαρντς) είναι πλέον γεγονός. Ωστόσο, o πολύπειρος άσος με τις 1.054 εμφανίσεις στο NBA κι 9 συμμετοχές σε All-Star, δεν ήταν ο νούμερο 1 στόχος της ομάδας του κόουτς Φρανκ Βόγκελ!

Συμφωνά λοιπόν με τον Eric Pincus του Bleacher Report, η πρώτη επιλογή στην λίστα των «λιμνανθρώπων», ήταν ο Ντάμιαν Λίλαρντ! Αυτό το όνομα είχαν «κυκλώσει» στην αρχή οι άνθρωποι των Λέικερς, παρά τις δυσκολίες της περίπτωσης του. Μια μετακίνηση, πάντως, καθόλου εύκολη ως προς την υλοποίηση της, γι' αυτό και δεν προχώρησε εν τέλει.

Το εναλλακτικό πλάνο περιελάμβανε ως κορυφαία επιλογή τον Κρις Πολ, με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να βρίσκεται ουσιαστικά λίγο πιο πίσω στην «κούρσα».

Όπως και να 'χει, ο Ουέστμπρουκ ενώνει τις δυνάμεις του εν τέλει με τους έτερους σούπερ σταρ της ομάδας, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις (οι τρεις τους είχαν συνυπάρξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012), με τους οποίους είχε συναντηθεί πριν από δύο εβδομάδες, όταν και συζητήθηκε το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Ο MVP του 2017 Ουέστμπρουκ θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις τον βαρύτιμο τίτλο του πρωταθλητή και σε αυτές τις πρώτες του ώρες ως νέο μέλος των Λέικερς, δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την ευτυχή κατάληξη της μεταγραφής του.

 

NBA Τελευταία Νέα