Λέικερς: «Ματιές» σε Καρμέλο Άντονι και Ρούντι Γκέι

Λέικερς: «Ματιές» σε Καρμέλο Άντονι και Ρούντι Γκέι

Λέικερς: «Ματιές» σε Καρμέλο Άντονι και Ρούντι Γκέι

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ψάχνουν βετεράνους και ποιοτικούς παίκτες με χαμηλά συμβόλαια προκειμένου να «χωρέσουν» στο ρόστερ και ήδη έχουν στρέψει το ενδιαφέρον σε Καρμέλο Άντονι και Ρούντι Γκέι.

Μετά και το deal για το trade του Ράσελ Ουέστμπρουκ, οι Λος Άντζελες Λέικερς θα ψάξουν παίκτες με χαμηλά συμβόλαια προκειμένου να μην... εκτοξευθεί περισσότερο στα ύψη ο φόρος πολυτελείας.

Όπως ανέφερε ο Τζέικ Φίσερ του «Bleacher Report» τα ονόματα που «παίζουν» περισσότερο για το ρόστερ των «Λιμνανθρώπων» είναι αυτά των Καρμέλο Άντονι και Ρούντι Γκέι. Ο «Μέλο» αποτελεί και στενό φίλο του Λεμπρόν Τζέιμς (σ.σ. ήταν στο ίδιο Draft το 2003) και προέρχεται από μια μεστή σεζόν με τους Μπλέιζερς.

Οι αποδοχές του δεν ξεπέρασαν το 1,6 εκατομμύρια δολάρια και από τη στιγμή που στο Λος Άντζελες θα υπάρχει το δέλεαρ του τίτλου (με δεδομένη και την παρουσία των Ντέιβις και Ουέστμπρουκ) ο Άντονι (13,4π., 3,1ριμπ., 1,5ασ., 41% στα τρίποντα φέτος) αναμένεται να δεχθεί την μετακόμιση στο Λος Άντζελες.

Το δεύτερο όνομα της λίστας είναι αυτό του (επίσης Free Agent) Ρούντι Γκέι, ο οποίος έλαβε φέτος 14,5 εκατομμύρια δολάρια. Εάν και εφόσον αξιώσει εκ νέου μεγάλο συμβόλαιο στα 35 του χρόνια (σ.σ. τελείωσε τη σεζόν με 11,4 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1,4 τελικές πάσες), είναι αδύνατον να βρεθεί στους Λέικερς. Εάν όμως δεχθεί το «veteran contract» σίγουρα θα απασχολήσει την ομάδα του Λος Άντζελες.

 

NBA Τελευταία Νέα