Λέικερς: Πληθαίνουν οι φήμες για ανταλλαγή που φέρνει τον Ουέστμπρουκ στο Λος Άντζελες

Λέικερς: Πληθαίνουν οι φήμες για ανταλλαγή που φέρνει τον Ουέστμπρουκ στο Λος Άντζελες

bet365

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να είναι κοντά στους Λέικερς.

Το αγαπημένο χόμπι των Αμερικανών όταν δεν υπάρχει δράση είναι να συζητάνε και να γράφουν για trade, αλλά εδώ μάλλον υπάρχει καπνός και φωτιά. Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι στόχος των Λέικερς και φαίνεται πως αυτή η πληροφορία έχει βάση.

Ακούστηκαν τα ονόματα των Λίλαρντ, ΝτεΡόζαν, Λάουρι, Μπιλ, αλλά φαίνεται ότι ο Ουέστμπρουκ αυτή την στιγμή είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος. Η ομάδα του Λος Άντζελες μετά την φετινή αποτυχία θα ψάξει ενίσχυση, που θα την βοηθήσει να φτάσει μέχρι την κορυφή.

Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται με το ότι ο Μπιλ θα ψάξει την αποδέσμευση του από τους Ουίζαρντς και οι Σίξερς τον θέλουν. Αν γίνει αυτό οι «Μάγοι» θα θελήσουν να κάνουν ένα rebuild και σύμφωνα με το Bleacher Report έχουν κάτσει ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Λέικερς, για να αποχωρήσει και ο Ουέστμπρουκ.

Υπάρχουν πάντως φωνές που για ακόμα μια φορά αμφισβητούν την αξία του πολύπειρου γκαρντ, αλλά φαίνεται ότι είναι όλο και πιο κοντά στους Λέικερς, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα Big 3. Ο Ουέστμπρουκ πάντως άφησε πίσω του τους Ρόκετς, για να πάει πέρυσι στους «Μάγους» και να έχει την ευθύνη όλου του παιχνιδιού και κάνει εντύπωση το πως θα επιλέξει μια ομάδα όπως οι Λέικερς. Ίσως η πρόκληση ενός τίτλου να τον δελεάζει πιο πολύ από ποτέ.

 

NBA Τελευταία Νέα