Μάβερικς και Λέικερς θέλουν τον Λάντρι Σάμετ

Μάβερικς και Λέικερς θέλουν τον Λάντρι Σάμετ

Μάβερικς και Λέικερς θέλουν τον Λάντρι Σάμετ

bet365

Ο Λάντρι Σάμετ μπορεί να έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο ωστόσο οι Λέικερς και οι Μάβερικς έχουν ήδη κυκλώσει τ' όνομά του.

Ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς έχει να λάβει άλλα 3,7 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2021-22 ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθεί σε κάποιο trade τις επόμενες ημέρες, το οποίο να συνδέεται με τις επιλογές στο draft.

Ο Σάμετ μέτρησε φέτος 9,3 πόντους με 39% στα τρίποντα και ήδη οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Ντάλας Μάβερικς ενδιαφέρονται προκειμένου να τον αποκτήσουν με την μορφή trade. Συγκεκριμένα οι Νετς θα μπορούσαν να κερδίσουν πέντε θέσεις στο draft εάν και εφόσον τον παραχωρήσουν στους Λέικερς καθώς από το νούμερο 27 θα βρεθούν στο νούμερο 22.

Παρόλα αυτά δεν... καίγονται και τόσο για τους Κούζμα, Κάλντογουελ Πόουπ τους οποίους προσπαθούν να... ξεφορτωθούν οι Λέικερς. Όπως ανέφερε το SNY στο «κόλπο» είναι και οι Μάβερικς ωστόσο η ομάδα του Ντάλας προσπαθεί να βρει τα κατάλληλα ανταλλάγματα, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που δεν επιλέγει στον πρώτο γύρο του draft.

 

NBA Τελευταία Νέα