Αντετοκούνμπο: Εστιατόριο Ελληνοαμερικάνου του πρόσφερε δια βίου δωρεάν φαγητό! (pic)

Αντετοκούνμπο: Εστιατόριο Ελληνοαμερικάνου του πρόσφερε δια βίου δωρεάν φαγητό! (pic)

bet365

Μπορεί να ονομαστεί και... επιθετικό μάρκετινγκ. Στο tweet του Γιάννη Αντετοκούνμπο προς το Chic-Fil-A και το αίτημα για δια βίου φαγητό από τη γνωστή αλυσίδα, απάντησε το εστιατόριο ενός Ελληνοαμερικάνου που πρόσφερε στον Giannis αυτό που ζητούσε!

Την ευκαιρία πρέπει να την αρπάζεις όταν εμφανίζεται! Ένα εστιατόριο στο Μιλγουόκι, το οποίο έχει στην κατοχή (μαζί με έναν συνέταιρο) ένας Έλληνας, ο Γιώργος Δημητρόπουλος, απάντησε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ, μετά την επίσκεψή του στα Chic-Fil-A και όσα ακολούθησαν, με την εταιρία να ανεβάζει την αξία της, ζήτησε - μεταξύ σοβαρού και αστείου - δωρεάν φαγητό για μία ζωή.

Η αλυσίδα φαστ φουντ, με ειδικότητα τα κοτόπουλα, δεν απάντησε. Το έκανε όμως το εστιατόρια Culver's. Με μία απάντηση στο tweet του Giannis, του πρότεινε «κάτι καλύτερο»: «Ο συν-ιδιοκτήτης του καταστήματος, Γιώργος Δημητρόπουλος θα ήθελε να σε τιμήσει και να σου προσφέρει δωρεάν φαγητό για πάντα. Η δέσμευσή σου στην πολιτεία μας δίνει έμπνευση. Στείλε μας ένα προσωπικό μήνυμα για να συνδεθούμε».

Γιάννης εστιατόριο

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED