Αντετοκούνμπο: Εκτόξευσε την αξία του φαστφουντ που έφαγε κατά $300 χιλ.! (pic)

Αντετοκούνμπο: Εκτόξευσε την αξία του φαστφουντ που έφαγε κατά $300 χιλ.! (pic)

bet365

Ό,τι πιάνει (θα) γίνεται χρυσάφι. Με μεγάλη ευκολία. Η επίσκεψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα κατάστημα Chick Fil-A στις ΗΠΑ, την επομένη της κατάκτησης του πρωταθλήματος, έφερε αύξηση 300 χιλιάδων στην αξία της εταιρίας!

Η καλύτερη διαφήμιση. Εντελώς δωρεάν από τον αγαπημένο σας MVP. Η βόλτα που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας μαζί και τις κούπες του θριάμβου, σε ένα κατάστημα Chick-Fil-A, έκρυβε χρυσάφι!

Τα καταστήματα της αλυσίδας Chic-Fil-A είναι διάσημα στις ΗΠΑ. Όχι μόνο για το φαγητό τους, αλλά και για το γεγονός ότι αρνούνται πεισματικά να ανοίξουν την Κυριακή! Πλέον, είναι πασίγνωστα και για τα 50 κομμάτια κοτόπουλου που αγόρασε ο ξενυχτισμένος Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από τα βίντεο του Αντετοκούνμπο. Συνολικά προέκυψαν 47 διαφορετικά βίντεο, τα οποία έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Συνολικά έγιναν 36.3 εκατομμύρια αναπαραγωγές των βίντεο!

Και το πιο θετικό για την εταιρία με τα κοτόπουλα που έφαγε ο Αντετοκούνμπο; Η αξία της μέσα σε λίγες ώρες αυξήθηκε κατά 294.8 χιλιάδες δολάρια! Με τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο να ζητάει αν μπορεί να λάβει «κοτόπουλα για μία ζωή»!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED