Μόντι Ουίλιαμς: «Πρέπει να βάλουμε ξανά τους Μπακς στο αεροπλάνο»

Μόντι Ουίλιαμς: «Πρέπει να βάλουμε ξανά τους Μπακς στο αεροπλάνο»

bet365

Από το 2-0 στο 2-3. Και με την πλάτη στον τοίχο. Ο προπονητής των Φοίνιξ Σανς, Μόντι Ουίλιαμς αναζητεί τον τρόπο για να επιστρέψει η σειρά των τελικών για το 7ο και τελευταίο ματς στην Αριζόνα.

Η πρώτη φορά που οι Φοίνιξ Σανς έχασαν τρία συνεχόμενα ματς συνέβη τον Ιανουάριο. Με δύο ήττες από τους Ντένβερ Νάγκετς (η μία στην παράταση και η άλλη σε δύο παρατάσεις) και άλλη μία από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν έξι μήνες για να επαναληφθεί το φαινόμενο. Στο χειρότερο σημείο, στους τελικούς. Με τους Σανς, πλέον, να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αφού οι Μπακς προηγούνται με 3-2, η επόμενη ήττα θα φέρει και τον οριστικό αποκλεισμό τους.

«Πρέπει να κερδίσουμε ένα ματς και να τους βάλουμε στο αεροπλάνο. Αυτό είναι. Και πρέπει να έχουμε τέτοια αποφασιστικότητα που να πρέπει να κάνουμε ό,τι πρέπει για να τους βάλουμε ξανά στο αεροπλάνο», εξήγησε ο προπονητής των Σανς, Μόντι Ουίλιαμς.

Πάντως, η προϊστορία του Game 6, δεν είναι στο πλευρό του Ουίλιαμς και των Σανς, αφού 8 στις 9 ομάδες που έκαναν break στο Game 5, στέφθηκαν και πρωταθλητές.

 

NBA Τελευταία Νέα