Αποδόσεις για το πρωτάθλημα του 2022: Φαβορί οι Νετς, 5οι οι Μπακς! (pic)

Αντωνία Σπανού
Αποδόσεις για το πρωτάθλημα του 2022: Φαβορί οι Νετς, 5οι οι Μπακς! (pic)

bet365

Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά βγήκαν οι αποδόσεις για τον τίτλο της επόμενης σεζόν και απόλυτο φαβορί είναι οι Νετς.

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε πρωταθλητή φέτος, αλλά έχουμε τις αποδόσεις για την επόμενη σεζόν. Οι Μπακς με τους Σανς αγωνιζόνται για τον τίτλο του μεγάλου πρωταθλητή στο ΝΒΑ, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, όπως φαίνεται, για να τους φέρει σε ρόλο φαβορί.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις για το 2022 απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα είναι οι Νετς. Η ομάδα του Μπρούκλιν κουβάλησε τον ίδιο τίτλο και φέτος, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ντουράντ ήταν σε εξιαρετική κατάσταση, αλλά Ίρβινγκ και Χάρντεν αντιμετώπισαν θέματα μέσα στην σεζόν και αυτό στοίχισε. Αποκλείστηκαν από τους Μπακς και πλέον κάνουν υπομονή για την νέα σεζόν.

Ακολουθούν οι Λέικερς ως φαβορί, οι οποίοι φέτος έκαναν κακή σεζόν, αποκλείστηκαν νωρίς και καταστρώνουν τα σχέδια τους για την επόμενη σεζόν, στην οποία πιθανότατα θα ενισχυθούν αρκετά.

Οι Ουόριορς εκτοξεύτηκαν και το δείχνει και η θέση τους σε αυτή την λίστα. Μπορεί να έχουν δύο συνεχόμενες χρονιές, που δεν μοιάζουν με την ομάδα φόβητρο του παρελθόντος, αλλά φαίνεται ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Ίσως η επιστροφή του Τόμπσον, μαζί με τον Κάρι που ξεκουράζεται και κάποιο μεγάλο όνομα δίπλα του, όπως αυτό του Λίλαρντ που γράφτηκε, να έχουν φέρει έναν άλλον αέρα στο Σαν Φρανσίσκο.

Οι Κλίπερς κρατούν την θέση τους στα φαβορί, έστω και με τον Λέοναρντ free agent, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρχουν αλλαγές στο Λος Άντζελες το φετινό καλοκαίρι.

Κάπου εκεί στην 5η θέση βρίσκουμε ως φαβορί τους Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ίσως φετινούς πρωταθλητές. Ακόμα πιο κάτω και στην 6η θέση είναι οι Σανς, οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου, που φαίνεται πς δεν έχουν πείσει τους πιο δύσπιστους ότι μπορούν να αλλάξουν οριστικά το στάτους της ομάδας τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα