Ουόριορς: Θέλουν τον Σιάκαμ, δίνουν τον Ουάισμαν και pick! (pic)

Ουόριορς: Θέλουν τον Σιάκαμ, δίνουν τον Ουάισμαν και pick! (pic)

Ουόριορς: Θέλουν τον Σιάκαμ, δίνουν τον Ουάισμαν και pick! (pic)

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αναζητούν τον τρόπο για να αποκτήσουν τον Πασκάλ Σιάκαμ. Και για χάρη του είναι έτοιμοι να αποχωριστούν τον Τζέιμς Ουάισμαν, αλλά και τουλάχιστον μία επιλογή στο Draft!

Η off season για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουοριορς ξεκίνησε νωρίς. Ο αποκλεισμός τους από τα playoffs, μέσα από τη διαδικασία του play-in tournament, τους έφερε γρήγορα στο τραπέζι του σχεδιασμού.

Σύμφωνα με το Athletic, μεγάλος στόχος τους είναι ο Πασκάλ Σιάκαμ των Τορόντο Ράπτορς! Και για να τον αποκτήσουν, ειναι έτοιμοι να αποχωριστούν το Νο2 του περσινού Draft, τον Τζέιμς Ουάισμαν! Αλλά και τουλάχιστον μία επιλογή από τα επόμενα Draft. Φέτος, οι Ουόριορς επιλέγουν στο Νο7.

Τη σεζόν που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ουάισμαν μέτρησε 11.5 πόντους, 5.8 ριμπάουντ. 0.7 ασιστ.

Ενώ ο Σιάκαμ είχε 21.4 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 4.5 ασιστ και κουβαλάει ένα συμβόλαιο τριών ακόμα ετών, αξιας 100 εκατομμυρίων δολαρίων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα