Αντετοκούνμπο: Τρομαχτικές οι εμφανίσεις του στα τελευταία 8 ματς των playoffs! (pic & vid)

Αντετοκούνμπο: Τρομαχτικές οι εμφανίσεις του στα τελευταία 8 ματς των playoffs! (pic & vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει εκπληκτικά ματς στα playoffs και ειδικά στα τελευταία 8 παιχνίδια παραμένει σταθερά σε εξωπραγματικούς αριθμούς.

Οι Μπακς συνεχίζουν την πορεία τους στα φετινά playoffs, έχοντας περάσει πάρα πολλές δυσκολίες. Από τους Χιτ, στο φαβορί Νετς και από εκεί στους Χοκς, τα «Ελάφια» παλεύουν σε κάθε ματς, για να είναι εκείνοι που στο τέλος θα επιστρέψουν στους Τελικούς του ΝΒΑ.

Ηγέτης όλης αυτής της προσπάθειας δεν είναι άλλος πέρα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πιο ήρεμος από ποτέ βγαίνει στο παρκέ με καλή διάθεση και μπόλικη ενέργεια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει κάνει μερικές σπουδαίες εμφανίσεις.

Ο Έλληνας σταρ βιώνει την πιο ώριμη στιγμή στην καριέρα του, οδηγεί με ψυχραιμία την ομάδα του και έχει καταφέρει να μην επηρεάζεται από τίποτα απ' ότι λέγεται. Οι επιδόσεις του τα λένε όλα. Στα τελευταία 8 παιχνίδι, κόντρα σε Νετς και Χοκς τα νούμερα του είναι το λιγότερο εντυπωσιακά.

Μόλις μια φορά έχει μείνει κάτω από τους 30 πόντους, ενώ είναι κυρίαρχος στο παρκέ, δίχως να διστάζει μπροστά σε κανέναν αμυντικό. Έχουν προσπαθήσει να παίξουν και με την ψυχολογία του, το θέμα με τις βολές έχει ξεφύγει, αλλά εκείνος έχει έναν σκοπό και βγαίνει στο παρκέ συγκεντρωμένος.

Όταν βρίσκει και βοήθεια όπως βρήκε και με τον Μίντλετον στο Game 3 των Τελικών της Ανατολής, όλα γίνονται ακόμα καλύτερα.

 

NBA Τελευταία Νέα