Αντετοκούνμπο: Χρειάστηκε 3:30 λεπτά για να εκτελέσει 7 βολές στην 1η περίοδο! (pic)

Αντετοκούνμπο: Χρειάστηκε 3:30 λεπτά για να εκτελέσει 7 βολές στην 1η περίοδο! (pic)

bet365

Ο Γιάνης Αντετοκούνμπο σπατάλησε 3:30 λεπτά μόνο στην πρώτη περίοδο, για να εκτελέσει 7 βολές.

Ο Έλληνας σταρ έχει μια συγκεκριμένη ρουτίνα όταν εκτελεί τις βολές του και είναι το νέο θέμα συζήτησης στο ΝΒΑ. Το ξεκίνησαν οι Χιτ οι οποίοι κράτησαν χρόνο, το συνέχισαν οι Νετς και πλέον όλοι συζητάνε γι' αυτό.

Ο Αντετοκούνμπο κάνει πως εκτελεί στον αέρα, παίρνει την μπάλα, την χτυπάει 6 φορές και την σουτάρει. Είναι αλήθεια πως το κάνει με την ησυχία του, γεγονός που έχει αρχίσει και εκνευρίζει τους αντιπάλους.

Ο Χάρντεν μάλιστα, στο Game 6, έδειξε τον εκνευρισμό του, ενώ και οι οπαδοί είναι σε αυτό το... παιχνίδι, πιέζοντας όσο μπορούν τον Γιάννη. Βέβαια, όσο και αν πιέζουν όλοι, είναι αρκετός ο χρόνος που περνάει ο σταρ του Μιλγουόκι στις βολές.

Συγκεκριμένα, μόνο στην πρώτη περίοδο, ο Αντετοκούνμπο χρειάστηκε 3:30 λεπτά, για να εκτελέσει 7 βολές. Ο «Greek Freak» έχει αποφασίσει να πορευτεί με αυτή την ρουτίνα στις βολές, που βέβαια δεν τον βοηθά και πάρα πολύ, αλλά στο τέλος της ημέρας μάλλον την πιστεύει. Για την ιστορία ο Γιάννης έχει 40% στις βολές στην σειρά, το χαμηλότερο που είχε ποτέ.

 

NBA Τελευταία Νέα