Εμπίντ: Είχε 0/12 στο 2ο ημίχρονο με τους Χοκς και στοίχισε στο Game 4! (pic)

Αντωνία Σπανού
Εμπίντ: Είχε 0/12 στο 2ο ημίχρονο με τους Χοκς και στοίχισε στο Game 4! (pic)

bet365

Ο Εμπίντ ήταν κακός στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στους Χοκς, στοίχισε στους Σίξερς και πρώτη φορά θυμούνται όλοι ότι παίζει σοβαρά τραυματίας.

Οι Χοκς με μια απίθανη ανατροπή, πήραν μία τεράστια νίκη κόντρα στους Σίξερς, με 103 - 100, με την σειρά των δύο ομάδων να μοιάζει με ντέρμπι και να είναι στο 2-2. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε η ομάδα της Ατλάντα να γυρίσει διαφορά 13 πόντων και τελικά να πάρει μια τεράστια νίκη.

Ρόλο σε όλο αυτό έπαιξε ότι ο Εμπίντ ήταν κακός, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο σέντερ της Φιλαντέλφια είχε 0/12 εντός παιδιάς στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Χοκς να κάνουν σερί 16 πόντων, όσο ήταν στο παρκέ. Συνολικά είχε 4/20 σουτ και τελείωσε το ματς με 17 πόντους. Το 0/12 είναι οι περισσότερες χαμένες προσπάθειες σε αγώνα playoff τα τελευταία 25 χρόνια.

Έχει γίνει σαφές και προφανές ότι όταν ο Εμπίντ δεν είναι καλά, οι Σίξερς χάνουν. Από εκείνον εξαρτάται όλη η πορεία της ομάδας. Το πρόβλημα είναι ότι ο Σενεγαλέζος σέντερ παίζει με πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, σε όλα την σειρά και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εμφανιστεί στο παρκέ.

Στα προηγούμενα 3 ματς ήταν εξαιρετικός, σε αυτό όμως έμοιαζε εκτός ρυθμού. Στα 3 πρώτα ματς είχε κατά μέσο όρο 35,3 πόντους και 10,3 ριμπάουντ αριθμοί που δεν είχε κανείς παίκτης στην ιστορία της ομάδας του, εκτός από τον Τσάμπερλειν.

Ο Εμπίντ αγωνίζεται με ρήξη μηνίσκου, παίζει πονώντας σε τρομερά απαιτητικούς αγώνες και είναι σίγουρο ότι με το τέλος των υποχρεώσεων θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

«Συνήθως σε φάσεις σαν αυτές που έχασα θα σηκωνόμουν να καρφώσω. Θα προσπαθούσα να πάρω φάουλ και να βάλω το καλάθι. Αλλά το να μην μπορώ να πηδήξω για προφανείς λόγους.... είναι σκληρό».

Είναι προφανές ότι ο παίκτης παίζει πάνω από τις δυνάμεις του. Κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια και γενικά έδειξε να δυσκολεύεται παραπάνω από το συνηθισμένο. «Δεν χρειάζεται να εξηγήσω κάτι... Απλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Οι ισορροπίες έχουν ανατραπεί με τον τραυματισμό του Εμπίντ. Είναι ο παίκτης που οδήγησε την ομάδα του μέχρι εδώ, ήταν υποψήφιος MVP, αλλά τώρα περνάει δύσκολα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που θα τον επηρεάσει. Οι Χοκς δεν απογοητεύτηκαν, πάλεψαν και δείχνουν ολοζώντανοι στην σειρά. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί κυρίως η κατάσταση του σέντερ της ομάδας, αφού αυτός είναι που κάνει όλη την διαφορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα