Μπακς: Ο Ντ' Αντόνι καλοβλέπει τον πάγκο του Μιλγουόκι

Μπακς: Ο Ντ' Αντόνι καλοβλέπει τον πάγκο του Μιλγουόκι

Μπακς: Ο Ντ' Αντόνι καλοβλέπει τον πάγκο του Μιλγουόκι

bet365

Την ώρα που κορυφώνονται οι μάχες στα ημιτελικά της Ανατολής μεταξύ των Νετς και των Μπακς, ο Μάικ Ντ' Αντόνι άρχισε να... καλοβλέπει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Μιλγουόκι!

Ο πρώην τεχνικός των Χιούστον Ρόκετς και νυν άμεσος συνεργάτης του Στιβ Νας στους Μπρούκλιν Νετς, φέρεται να εξετάζει την πιθανότητα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μιλγουόκι Μπακς!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Τζέικ Φίσερ στο «Bleacher Report» ο έμπειρος προπονητής έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να βρεθεί από τη νέα σεζόν στην άκρη του πάγκου των Μπακς. Εκτός των 'Ελαφιών' στο... κάδρο βρίσκονται και οι Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς ενώ ανάμεσα στους υποψήφιους για το Μιλγουόκι είναι και ο προπονητής των Ντάλας Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ.

Η... προπονητολογία στους Μπακς γίνεται γιατί θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η παραμονή του Μάικ Μπουντενχόλζερ στην ομάδα, γεγονός που έχει... ανοίξει την όρεξη αρκετών τεχνικών στο ΝΒΑ. Άλλωστε, η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτελεί από μόνη της τεράστιο δέλεαρ για τον οποιονδήποτε head coach.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα