Οι ειδικοί του ΝΒΑ «φοβήθηκαν» την συνύπαρξη Ντόντσιτς - Γιάννη! (pic)

Οι ειδικοί του ΝΒΑ «φοβήθηκαν» την συνύπαρξη Ντόντσιτς - Γιάννη! (pic)

bet365

Οι ειδικοί του ΝΒΑ φοβήθηκαν ότι θα μπορούσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να πάει στους Μάβερικς και να συνεργαστεί με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Τεράστια κουβέντα έγινε μέχρι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να αποφασίσει να παραμείνει στο Μιλγουόκι και να ηγηθεί της προσπάθειας των Μπακς, για να φτάσουν στον τίτλο. Πολλές ομάδες θα τον ήθελαν, με τους Μάβερικς να είναι μια από εκείνες που είχε χώρο και διάθεση να τον κάνει δικό της.

Λίγο πριν πάρει την μεγάλη απόφαση ο Έλληνας σταρ, οι ειδικοί του ΝΒΑ ήταν τρομοκρατημένοι στην ιδέα ότι ο Γιάννης θα γίνει ζευγάρι στο παρκέ με τον Λούκα Ντόντσιτς. Οι δύο τους αποτελούν σταρ της λίγκας αυτή την στιγμή, ενώ μοιάζουν να συμπληρώνουν τέλεια ο ένας τον άλλον.

Με έναν κοντό της ποιότητας του Λούκα, ο Γιάννης θα έλαμπε στο παρκέ, ενώ με έναν ψηλό της αξίας του «Greek Freak», ο νεαρός Σλοβένος θα μπορούσε να πάει το παιχνίδι και των δύο σε άλλο επίπεδο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά και μένει να δούμε αν στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε μαζί σε κάποια ομάδα.

Για την ώρα ο Ντόντσιτς ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ για επέκταση ρούκι συμβολαίου, ενώ ο Αντετοκούνμπο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΝΒΑ.

 

NBA Τελευταία Νέα