Ο Τάκερ κράτησε τον Ντουράντ στους 9 πόντους, με 3/12 σουτ ως βασικός αμυντικός του! (pic)

Ο Τάκερ κράτησε τον Ντουράντ στους 9 πόντους, με 3/12 σουτ ως βασικός αμυντικός του! (pic)

bet365

Ο Πι Τζέι Τάκερ έδειξε τις προθέσεις του στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ντουράντ και σε αυτό φάνηκε τι κατάφερε.

Οι Μπακς βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, κόντρα στους Νετς, η σειρά πήγε στο 2-0, αλλά στο ΜΙλγουόκι κατάφεραν και άλλαξαν τα πράγματα. Με σκληρή άμυνα, τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλο αυτό είχε ο Πι Τζέι Τάκερ.

Ο παίκτης του Μιλγουόκι... άναψε τα αίματα στο προηγούμενο παιχνίδι, ζήτησε τον λόγο από τον Ντουράντ και χρειάστηκε η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων για να αποφευχθεί ένας μεγαλύτερος καυγάς. Ακολούθησε η τιμωρία του σωματοφύλακα του KD, που για κάποιον λόγο βρέθηκε στο παρκέ και κάπως έτσι φτάσαμε στο Game 4. Ο Τάκερ ανέλαβε το μαρκάρισμα του Ντουράντ και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τον σταρ του Μπρούκλιν.

Έπεσε πολύ μπασκετικό ξύλο και αυτό τον επηρέασε, αφού τα νούμερα του δεν ήταν καλά. Όσο ήταν βασικός αμυντικός ο Τάκερ, ο KD είχε 9 πόντους με 3/12 σουτ, ενώ συνολικά ήταν πολύ άστοχος. Μπορεί να είχε 28 πόντους, αλλά τους είχε με 9/25 σουτ, 1/8 τρίποντα και 9/10 βολές.

Οι Μπακς αρκετά γρήγορα κατάλαβαν ότι αν δεν παίξουν σκληρή άμυνα, το επιθετικό ταλέντο των Νετς θα τους παρασύρει. Συνήλθαν, αγριέψαν και το αποτέλεσμα αυτού ήταν το 2-2.

 

NBA Τελευταία Νέα