Έπρεπε να περάσουν 11 χρόνια για να δούμε Τελικούς χωρίς ΛεΜπρον και Κάρι! (pics)

Αντωνία Σπανού
Έπρεπε να περάσουν 11 χρόνια για να δούμε Τελικούς χωρίς ΛεΜπρον και Κάρι! (pics)

bet365

Έπρεπε να περάσουν 11 ολόκληρα χρόνια, για να δούμε Τελικούς του ΝΒΑ χωρίς έναν εκ τους ΛεΜπρον και Κάρι.

Οι περσινοί πρωταθλητές Λέικερς, δεν θα προχωρήσουν για να διεκδικήσουν ξανά τον τίτλο, αφού αποκλείστηκαν από τους Σανς. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι η πρώτη φορά που χάνει σειρά από τον πρώτο γύρο και σε αυτό ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο να προστεθεί.

Έχουμε να παρακολουθήσουμε Τελικούς του ΝΒΑ χωρίς τον ΛεΜπρον ή τον Κάρι, τα τελευταία 11 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2010. Οι δύο απόλυτοι σταρ κυριάρχησαν με τις ομάδες τους, την τελευταία 10ετία και η απώλεια τους, είναι κάτι που σίγουρα ξενίζει.

Έστω και αν έχουν λίγα χρόνια διαφορά, έχουν καταφέρει να είναι τα δύο πρόσωπα που ξεχωρίζουν, ειδικά εκεί που μετράει και το να πηγαίνουν και οι δύο σπίτι τους, μας δείχνει πως σταδιακά οι εποχές αλλάζουν.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta, το μοναδικό αθλητικό site της χώρας που ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED