Εθνική: Στα Λιόσια το Ελλάδα-Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Newsroom
Εθνική: Στα Λιόσια το Ελλάδα-Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Νίκος Ζήσης επιβεβαίωσε ότι ο αγώνας της Ελλάδας με τη Σερβία στις 24/2 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η Ελλάδα έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη διαδικασία των προκριματικών κόντρα στη Σερβία (24/2, 19:00, εντός) και τη Λετονία (27/2, 19:30, εκτός).

Σύμφωνα, μάλιστα με τον General Manager της Εθνικής, Νίκο Ζήση ο αγώνας με τους Σέρβους θα διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, την έδρα της ΑΕΚ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο AEKBC TV με αφορμή την επικείμενη βράβευσή του από την «Ένωση» στον αγώνα με το Περιστέρι bwin, ο Ζήσης επισήμανε σχετικά: «Παρ' όλο που δεν πρόλαβα να αγωνιστώ στο νέο "σπίτι" της ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος κι έχοντας αυτόν τον ρόλο στην Ομοσπονδία για το γεγονός ότι έχουμε ήδη αγωνιστεί πανηγυρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη στον δρόμο για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 κόντρα στην Τουρκία. Και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παίξουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, σε μία παγκόσμια δύναμη, την Σερβία. Φαίνεται ότι η Εθνική χρησιμοποιεί ένα σπουδαίο γήπεδο για να παίξει σπουδαίους αγώνες».

Η κατάταξη στο Group I των προκριματικών

  1. Λετονία 7-1
  2. Σερβία 5-3
  3. Ελλάδα 5-3
  4. Τουρκία 3-5
  5. Βέλγιο 3-5
  6. Μεγάλη Βρετανία 1-7

@Photo credits: eurokinissi