Φενέρμπαχτσε - Τουρκ Τέλεκομ 89-68: Πάρτι στο παρκέ, έντονη ανησυχία για Μπιμπέροβιτς

Γουέιντ Μπάντγουιν

bet365

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με μεγάλη άνεση της Τουρκ Τέλεκομ στον πρώτο προημιτελικό της τουρκικής λίγκας με 89-68, αλλά ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό από το παρκέ.

Στην Κωνσταντινούπολη η Φενέρμπαχτσε ήθελε να στήσει το δικό της πάρτι, μετά την κατάκτηση του τίτλου της EuroLeague, αλλά τελικά η εικόνα του Ταρίκ Μπιμπέροβιτς να φεύγει υποβασταζόμενος από το παρκέ τα επισκίασε όλα.

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε έφυγε με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, σε ένα παιχνίδι που δεν έχει κάτι άξιο αναφοράς όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μιας και η ομάδα του Γιασικεβίτσιους ισοπέδωσε την Τουρκ Τέλεκομ, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών με το ευρύ 89-68.

Πρώτος σκόρερ για τους πρωταθλητές Ευρώπης ήταν ο Γουέιντ Μπόλντγουϊν με 14 πόντους, ενώ ακολούθησε με 11 ο Ντέβον Χολ και ο Έρικ ΜακΚόλουμ. Διψήφιος ήταν και ο Νικολό Μέλι με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 50-38, 73-47, 89-68

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα