Εφές - Φενέρ: Η τουρκική ομοσπονδία τιμώρησε τους διαιτητές του τρίτου τελικού

Η Εφές

bet365

Οι διαιτητές του τρίτου τελικού του τουρκικού πρωταθλήματος τιμωρήθηκαν από την ομοσπονδία της Τουρκίας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Εφές στο Game 3, θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία, χρησιμοποιώντας ένα λάπτοπ για να δείξει τις επίμαχες φάσεις. Τελικά η τουρκική ομοσπονδία δικαίωσε τον Έλληνα προπονητή και την ομάδα του, αφού τιμώρησε τους διαιτητές του ματς, οι οποίοι δεν ξανασφυρίζουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά

«Αν και ήμασταν ικανοποιημένοι με τη συνολική απόδοση των διαιτητών μας από την αρχή της σεζόν, τα σφυρίγματα που υπήρξαν στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα ανάμεσα στην Εφές και τη Φενερμπαχτσέ στο στο τρίτο ματς για τα ημιτελικά των play-offs της Τουρκικής Super League, επηρέασαν το τέλος του ματς .

Αν και είμαι βέβαιος ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση, ως Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που είναι υπεύθυνος για το Συμβούλιο Διαιτητών, αναστατώθηκα.

Το Συμβούλιο Διαιτητών που ασχολήθηκε με το θέμα αποφάσισε να αφήσει εκτός ορισμών τους τρεις διαιτητές του αγώνα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα του μπάσκετ μεταξύ της Εφές και της Φενέρμπαχτσε. Πιστεύω απόλυτα ότι θα συνεχιστεί μια σειρά όπου θα συζητείται ο αγώνας στο γήπεδο και όχι οι διαιτητές.

Κεμάλ Ντιντσέρ

Αντιπρόεδρος Τουρκικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ»

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα