Εφές - Φενέρμπαχτσε: Αποχώρησε με φορείο ο Μίτσιτς, φόβοι για σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο

Μίτσιτς

bet365

Με δάκρυα στα μάτια ο Βασίλιε Μίτσιτς αποχώρησε από το τουρκικό ντέρμπι της Εφές με τη Φενέρμπαχτσε, έχοντας χτυπήσει το γόνατό του με αυτό του Μπιρσέν.

Το εξ αναβολής ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στην Τουρκία, μεταξύ της Εφές και της Φενέρμπαχτσε είχε μία άσχημη εξέλιξη για τον Βασίλιε Μίτσιτς. Περίπου ένα λεπτό πριν το φινάλε της 3ης περιόδου, ο Μίτσιτς βρήκε γόνατο με γόνατο με τον Μετεξάν Μπιρσέν και οι δύο παίκτες βρέθηκαν για αρκετή ώρα πεσμένοι στο παρκέ.

Η εικόνα έδειξε το πόσο πονούσε ο γκαρντ της Εφές, αφού σχεδόν με κλάμα στα μάτια του αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παρκέ και να πάει προς τα αποδυτήρια. Μάλιστα αυτό έγινε με φορείο, ενώ άπαντες στο γήπεδο είχαν παγώσει. Προφανώς νεότερα θα υπάρξουν μετά το τέλος της αναμέτρησης, ωστόσο τα δάκρυα του Μίτσιτς δεν είναι καλός οιωνός.

Ο Μπιρσέν και αυτός υποβασταζόμενος μεταφέρθηκε στον πάγκο της Φενέρ, χωρίς να μπορεί να πατήσει το πόδι του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα