Eφές - Καρσίγιακα 87-64: Σβηστά στους «4» του Κυπέλλου η ομάδα του Αταμάν που...σφράγισε την τετράδα

Σταυρούλα Μουστακάτου
Eφές - Καρσίγιακα 87-64: Σβηστά στους «4» του Κυπέλλου η ομάδα του Αταμάν που...σφράγισε την τετράδα

bet365

Η Εφές δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και με πρωταγωνιστή τον Πλάις πήρε το εισιτήριο για τους τέσσερις καλύτερους του Κυπέλλου Τουρκίας νικώντας την Καρσίγιακα 87-64.

Οι παίκτες του Αταμάν ήταν σοβαροί και κατάφεραν να επικρατήσουν 87-64 της Καρσίγιακα περνώντας στην επόμενη φάση. «Κλείδωσε» έτσι η τετράδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας με τις Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ και Νταρουσάφακα να έχουν την δική τους θέση.

Σχεδόν μία μέρα μετά τις φήμες που ήθελαν την μεταγραφή του Λάρκιν στη Ρεάλ να είναι... μισοτελειωμένη υπόθεση και τον ίδιο να διαψεύδει, η Εφές δεν επηρεάστηκε και θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Με 56 πόντους στο ημίχρονο έναντι 29 που είχε πετύχει η Καρσίγιακα ουσιαστικά είχε... προκαθορίσει το αποτέλεσμα με τον πίνακα να αναγράφει το τελικό 87-64.

Κορυφαίο πρόσωπο στο παρκέ για τους νικητές ο Τιμπόρ Πλάις με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Μίτσιτς να ακολουθεί με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ και τον Λάρκιν να προσθέτει 16 με 3 ασίστ και ένα τρομερό buzzer-beater.

Για την Καρσίγιακα, η εμφάνιση του Εμπαγιέ με 21 πόντους δεν αρκούσε για να αλλάξει το αποτέλεσμα. «Διπλοί» ολοκλήρωσαν το ματς άλλοι 3 παίκτες.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε

Νταρουσάφακα - Εφές

σ

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα