Εφές: Αναβλήθηκε το ματς με την Γιαλόβασπορ και στο βάθος... Μπάγερν

Εφές: Αναβλήθηκε το ματς με την Γιαλόβασπορ και στο βάθος... Μπάγερν

Ευαγγελος Στελλάκης
Εφές: Αναβλήθηκε το ματς με την Γιαλόβασπορ και στο βάθος... Μπάγερν

bet365

Η αναμέτρηση της Εφές με την Γιαλόβασπορ για το πρωτάθλημα της Τουρκίας δεν θα διεξαχθεί λόγω των 8 κρουσμάτων που ανακοίνωσε χθες η ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Προς αναβολή οδεύει κι η αναμέτρηση με την Μπάγερν (7/1) για την EuroLeague.

Χθες η πρωταθλήτρια Ευρώπης ανακοίνωσε επισήμως πως εντοπίστηκαν στις τάξεις της 8 κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα 7 αφορούν αθλητές της ομάδας.

Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη αναμέτρηση της με την Γιαλόβασπορ για την 15η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος πήρε αναβολή κι αναμένεται σύντομα να οριστεί νέα ημερομηνία για την τέλεση της από την ομοσπονδία μπάσκετ της γειτονικής χώρας.

Όλα αυτά τη στιγμή που υπό φυσιολογικές συνθήκες η Εφές θα φιλοξενούσε στις 7/1 στην Πόλη την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague. Η λογική υπαγορεύει πως με τα τωρινά δεδομένα κι αυτό το ματς της ομάδας του Αταμάν οδεύει προς αναβολή.

Διαβάστε εδώ τι αναφέρει το πρωτόκολλο της EuroLeague για όσους βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό. Αν ένας παίκτης βρεθει θετικός, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τον υποχρεώνει να μένει εκτός αγώνων για 14 ημέρες. Εάν και εφόσον βγουν δύο αρνητικά τεστ στο μεσοδιάστημα των δύο εβδομάδων, τότε θα έχει το δικαίωμα μόνο να πραγματοποιεί προπονήσεις.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα