Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε το πρώτο της sold out μετά από τρία χρόνια

Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε το πρώτο της sold out μετά από τρία χρόνια

Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε το πρώτο της sold out μετά από τρία χρόνια

bet365

Στην Αρμάνι Μιλάνο υπάρχει δίψα για το σκουντέτο και το Μεντιολάνουμ Φόρουμ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο το βράδυ της Κυριακής (12/6) στο τρίτο τελικό κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια. Πρώτο sold out των Λομβαρδών ύστερα από τον Νοέμβριο του 2019!

Η Αρμάνι θέλει όσο τίποτα να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, την οποία κατέκτησε τελευταία φορά τη σεζόν 2017-18. Η σειρά των συναρπαστικών τελικών με τη Βίρτους είναι στο 1-1 έπειτα από τα δύο πρώτα παιχνίδια στη Μπολόνια και πλέον μεταφέρεται στο Μιλάνο, αρχικά για το Game 3 (12/6) κι εν συνεχεία για το Game 4 (14/6). Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα ανακοίνωσαν επίσημα πως σε αμφότερους τους τελικούς, το Μεντιολάνουμ Φόρουμ θα είναι κατάμεστο κι αυτό διότι τα 12.222 εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα, εξαντλήθηκαν!

Συν τοις άλλοις, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο σύλλογος του Μιλάνου: «Θα παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο για πρώτη φορά μετά την 1η Νοεμβρίου του 2019, όταν 12.222 θεατές παρακολούθησαν την επιτυχία μας κόντρα στη Μπαρτσελόνα για την Euroleague».

Το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου του 2019, η Αρμάνι Μιλάνο - στην πρώτη σεζόν του Έτορε Μεσίνα στον πάγκο της - είχε επικρατήσει με 83-70 της Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της regular season της Euroleague, όμως έκτοτε δε σημειώθηκε κάποιο άλλο sold out σε ευρωπαϊκό ή εγχώριας διοργάνωσης ματς. Φυσικά, όλα αυτά με την υποσημείωση πως στο μεσοδιάστημα υπήρξαν ως γνωστόν και περιοριστικά μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού, τα οποία είτε περιορίσαν σημαντικά το ποσοστό των θεατών στις εξέδρες των κλειστών γηπέδων της Ιταλίας, είτε απαγόρευαν εντελώς την παρουσία φιλάθλων στις αθλητικές εκδηλώσεις.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα