Τον Δεκέμβριο απολύθηκε, στο τέλος πανηγύρισε τον τίτλο ο Τζόρτζεβιτς! (vid)

Τον Δεκέμβριο απολύθηκε, στο τέλος πανηγύρισε τον τίτλο ο Τζόρτζεβιτς! (vid)

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς πανηγύρισε με τη ψυχή του τον τίτλο στην Ιταλία με τη Βίρτους ενώ στα μέσα της χρονιάς είχε απολυθεί από την ιστορική ομάδα της Μπολόνια!

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Βίρτους Μπολόνια προχώρησε αιφνιδιαστικά στην απόλυση του Σάσα Τζόρτζεβιτς μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Γκόραν Μπιέντοφ και τον γυμναστή Μπλάντεν Μιχαϊλοβιτς, δίχως να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Παρεμπιπτόντως, την παραμονή της... απόλυσής του ο Τζόρτζεβιτς είχε αποβληθεί με δυο τεχνικές ποινές στον αγώνα με τη Σάσαρι ενώ οι Ιταλοί τον κατηγορούσαν για τον τρόπο που αξιοποιούσε τον Μάρκο Μπελινέλι.

Εν τέλει ο Σάλε παρέμεινε στη θέση του από τη στιγμή που η Βίρτους έκανε στροφή 180 μοιρών λίγο μετά την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας τους! Η αποτυχία στο EuroCup κλόνισε εκ νέου το «οικοδόμημα», καθώς οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό και να εξασφαλίζουν την απευθείας συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague. Εν τέλει η σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τη Βίρτους που κατέκτησε το πρωτάθλημα έπειτα από 20 χρόνια, έχοντας ως MVP τον Μίλος Τεόντοσιτς.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα