«Ο Μίλος είναι εξωπραγματικός, οι διαιτητές ήταν απελπισμένοι»!

«Ο Μίλος είναι εξωπραγματικός, οι διαιτητές ήταν απελπισμένοι»!

«Ο Μίλος είναι εξωπραγματικός, οι διαιτητές ήταν απελπισμένοι»!

bet365

Ο Μίλος Τεόντοσιτς οδήγησε τη Βίρτους στους τελικούς της Serie A έπειτα από 14 χρόνια ωστόσο ο πρόεδρος της Μπρίντιζι ξέσπασε κατά των διαιτητών της ημιτελικής σειράς στην ιταλική λίγκα.

Η ιστορική Βίρτους Μπολόνια προκρίθηκε με sweep στους τελικούς της Serie A όπου θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι, διεκδικώντας το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από τη σεζόν 2006-07.

Από την πλευρά του, ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν εντυπωσιακός στο Game 3 κόντρα στην Μπρίντιζι, σημειώνοντας 29 πόντους (10/11 βολές, 5/8 δίποντα, 3/7 τρίποντα) και 3 ριμπάουντ στα 28' που έμεινε στο παρκέ ωστόσο ο πρόεδρος των ηττημένων, Φερνάντο Μαρίνο ξέσπασε για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Σέρβο γκαρντ οι διαιτητές:

«Η Βίρτους έχει έναν εξωπραγματικό παίκτη σαν τον Μίλος Τεόντοσιτς, τον οποίο ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Δεν περίμενα να πει πως η ημιτελική σειρά θα ήταν διαφορετική αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός. Παρ' όλα αυτά, οι αποφάσεις των διαιτητών με εξόργισαν! Ήταν απελπισμένοι! Είχα ζητήσει ήδη από την ιταλική ομοσπονδία να μην μας σφυρίξει ποτέ ξανά ο διαιτητής Μακόνι και είμαι έκπληκτος που τον όρισαν στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς για εμάς. Σε κάθε περίπτωση, η Βίρτους είναι σπουδαία ομάδα και θα αποτελεί σημείο αναφοράς τα επόμενα χρόνια».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα