Μπρεογάν: Θέλει να κάνει την έκπληξη με τον NBAer Λούκα Σάμανιτς (vid)

Μπρεογάν: Θέλει να κάνει την έκπληξη με τον NBAer Λούκα Σάμανιτς (vid)

bet365

Η Μπρεογάν προσπαθεί να επαναφέρει στην Ευρώπη τον 22χρονο φόργουορντ-σέντερ και πρώην παίκτη των Σαν Αντόνιο Σπερς, Λούκα Σάμανιτς.

H ισπανική "La Voz de Galicia" μετέδωσε πως η Μπρεογάν (11η στη φετινή ACB) έχει στο στόχαστρο της τον Λούκα Σάμανιτς, ο οποίος το 2019 είχε επιλεγεί στην 19η θέση του NBA Draft από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο ισπανικός σύλλογος θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη με την απόκτηση του 22χρονου ψηλού, ο οποίος εκτός των άλλων είναι διεθνής με την Εθνική Κροατίας. Αγωνίστηκε στο ΝΒΑ και τους Σπερς υπό τις οδηγίες του Γκρεγκ Πόποβιτς από το 2019 έως το 2021, καταγράφοντας 3.8 πόντους και 2.2 ριμπάουντ ανά 10 λεπτά σε 36 εμφανίσεις.

Τη σεζόν 2021-22 ο Σάμανιτς είχε two-way συμβόλαιο με τους Νικς, αλλά αγωνίστηκε μόνο στην G League με τη θυγατρική τους ομάδα. Έχει ύψος 2.08μ., καλύπτει τις θέσεις «4» και «5» και κατά το παρελθόν είχε περάσει από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα καθώς και την Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Μένει να δούμε αν η διαφαινόμενη διαπραγμάτευση της Μπρεογάν με τον νεαρό ψηλό θα έχει τελικά αποτέλεσμα, με ορίζοντα φυσικά την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

@Photo credits: @NBA Twitter
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα