Αγώνας στην Ισπανία αναβλήθηκε αφού χάλασε το 24άρι λόγω… μποξ

Γιάννης Σταυρουλάκης
Αγώνας στην Ισπανία αναβλήθηκε αφού χάλασε το 24άρι λόγω… μποξ

bet365

Η αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την Μπρεογκάν για τη Liga Endesa αναβλήθηκε αφού προέκυψε πρόβλημα με το 24άρι χρονόμετρο που όπως διαπιστώθηκε, οφείλεται στον αγώνα μποξ που έγινε στο γήπεδο των Βάσκων πριν από δυο μέρες!

Η Μπιλμπάο επρόκειτο να υποδεχθεί το βράδυ της Κυριακής 5/12 την Μπρεογκάν στην Bilbao Arena για τη 12η αγωνιστική της Liga Endesa ωστόσο ο αγώνας δεν άρχισε ποτέ λόγω τεχνικού προβλήματος σε ένα από τα 24άρια χρονόμετρα.

Παρά τις προσπάθειες των τεχνικών, η ACB που αρχικώς μετέθεσε το ματς, αποφάσισε την οριστική αναβολή του, δίχως να ορίσει ακόμα ημερομηνία! Και όλα αυτά ενώ στο γήπεδο βρίσκονταν 500 οπαδοί της Μπρεογκάν που ταξίδεψαν στη Χώρα των Βάσκων από τη δυτική Ισπανία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Όπως διαπιστώθηκε, το πρόβλημα προέκυψε όταν τα χρονόμετρα αποσυναρμολογήθηκαν και μετακινήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, αφού η Bilbao Arena φιλοξένησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας βαρέων βαρών, εκεί όπου παρεμπιπτόντως ο Ισπανός Κέρμαν Λεχαράγκα διατήρησε τον τίτλο του αφού έβγαλε νοκ άουτ τον Άγγλο Τζακ Φλάτλεϊ.

@Photo credits: ACB Media
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα