Μοτιεγιούνας: «Τα ποσά που ζητούν οι ατζέντηδες είναι εκτός πραγματικότητας»

Μοτιεγιούνας: «Τα ποσά που ζητούν οι ατζέντηδες είναι εκτός πραγματικότητας»

Gazzetta team
Μοτιεγιούνας: «Τα ποσά που ζητούν οι ατζέντηδες είναι εκτός πραγματικότητας»

bet365

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Ζαλγκίρις μίλησε για τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκεται η ομάδα, αλλά και για την πιθανότητα να έχει φιλάθλους στις κερκίδες την επόμενη σεζόν.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Παούλιους Μοτιεγιούνας μίλησε στα λιθουανικά μέσα ενημέρωσης και είπε αρχικά για την πιθανότητα να έχει η ομάδα του Κάουνας κόσμο στην «Zalgirio Arena»: «Η Εuroleague είπε πως κάθε ομάδα θα μπορεί να αποφασίζει μόνη της για τον αριθμό των φιλάθλων, ανάλογα με τις οδηγίες της εκάστοτε κυβέρνησης. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις κερκίδες, αισιοδοξούμε γι' αυτό. Θα αρχίσουμε την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας στις αρχές Ιουλίου. Θα είναι διαθέσιμα εισιτήρια για όλες τις θέσεις και αν αλλάξει κάτι, θα επιστρέψουμε τα χρήματα».

Όσον αφορά στις μεταγραφικές εξελίξεις, υποστήριξε: «Περιμένουμε να έχουμε σύντομα μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν και μέχρι τώρα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην αγορά. Έχουμε αρκετούς παίκτες με συμβόλαια, έχουμε πιθανότητες να τους κρατήσουμε, αλλά είναι προφανές πως το αρχικό μας πλάνο έχει αλλάξει με τα τωρινά δεδομένα. Όσον αφορά σε πιθανές μεταγραφές, τα ποσά που ζητούν οι ατζέντηδες, για τους παίκτες που μας προτείνουν, είναι εκτός πραγματικότητας αυτή τη στιγμή, οπότε περιμένουμε».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα