Μέξας: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε κανονικές ομάδες»

Gazzetta team
Μέξας: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε κανονικές ομάδες»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (7/10, 17:00) τη Λάρισα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στο επίπεδο ετοιμότητας των ομάδων.

Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες έπειτα από την ενσωμάτωση των Άλαν Χέρντον, Δημήτρη Κακλαμάκη, πλην βέβαια του Γιώργου Τσαλμπούρη ο οποίος παραμένει στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του. «Επιτέλους, έφτασε η ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας. Το περιμέναμε αρκετό καιρό και σίγουρα οι συνεχείς αναβολές του αγώνα με τον Πανιώνιο έχουν επιπτώσεις στην ομάδα μας, καθώς μείναμε αρκετές μέρες χωρίς να δώσουμε, έστω, ένα φιλικό, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί ο ρυθμός. Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι, να ακολουθήσουμε όσο πιο πιστά μπορούμε το πλάνο μας και να συνεχίσουμε στον πρώτο –χρονικά- στόχο της σεζόν, μπαίνοντας στα προημιτελικά του Κυπέλλου», είπε ο Κώστας Μέξας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και αναφέρει στη Λάρισα.

«Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Η Λάρισα είναι μια ομάδα που κατά την γνώμη μου είναι υποψήφια για τα playoffs στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει πιο βαθύ ρόστερ σε σχέση με πέρυσι, το ίδιο ή και ακόμα περισσότερο ποιοτικούς ξένους. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για τα δεδομένα της εποχής».

Για την επιστροφή των τραυματιών Δημήτρη Κακλαμανάκη και Alan Herndon και την αγωνιστική κατάστασή τους, ο Κώστας Μέξας είπε: «Έχουν επιστρέψει και οι δύο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται λίγο χρόνο για να βρουν ρυθμό, ιδίως ο Herndon, ο οποίος ήταν εκτός για αρκετό καιρό. Η αλήθεια είναι ότι με την επιστροφή των δύο παιδιών, ψαχνόμαστε λίγο για να βρούμε τους ρόλους μας και τις συνεργασίες, αλλά σίγουρα η επιστροφή τους δεν μπορεί παρά είναι θετική για εμάς. Κι εμείς, πάντως, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Ευρώπης, χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε “κανονικές” ομάδες».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Youtube και ο Κώστας Μέξας εκτίμησε ότι η ομάδα θα πρέπει να παίξει και για τον κόσμο της. «Κάθε ομάδα θέλει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της και ειδικά ο ΠΑΟΚ που έχει και πολύ κόσμο. Η παρουσία του θα μας έδινε ένα επιπλέον κίνητρο και ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό συμβαίνει παντού όμως και πρέπει να προσαρμοστούμε και να παίξουμε για τον κόσμο μας σαν να ήταν το γήπεδο γεμάτο», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα