Κύπελλο Ελλάδος: Στην «μάχη» ομάδες της Basket League

Gazzetta team
Κύπελλο Ελλάδος: Στην «μάχη» ομάδες της Basket League

bet365

Δείτε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το Κύπελλο Ελλάδος συνεχίζεται, με ομάδες της Basket League να μπαίνουν στην «μάχη» και να δίνουν μια πρώτη «γεύση» για τη νέα σεζόν.

Ιωνικός, Άρης, Κολοσσός, Λάρισα και Χαρίλαος Τρικούπης, αλλαγμένες πια, θα δείξουν για πρώτη φορά στο κοινό τις ομάδες τους, αλλά μόνο κάποιες από αυτές θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Η μοναδική ομάδα που «διασώθηκε» από την Α2 είναι ο Ολυμπιακός Β', ο οποίος απέκλεισε τέσσερις ομάδες της κατηγορίας του (Δάφνη Δαφνίου, Μαρούσι, Παγκράτι, Αμύντα) και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ρόδου.

Το πρόγραμμα

17:00 Ιωνικός - Άρης («Χρήστος Αγγουράκης», διαδικτυακά από το sportshero.gr)
17:00 Ολυμπιακός Β' - Κολοσσός Ρόδου (ΣΕΦ, διαδικτυακά από το YouTube της ΕΟΚ)
17:00 Λάρισα - Χαρίλαος Τρικούπης (Νεάπολη)

Ο αγώνας ΠΑΟΚ - Πανιώνιος, που ήταν προγραμματισμένος για τις 26 Σεπτεμβρίου, μετατέθηκε για τις 3 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας για τη Β’ φάση - αγωνιστική, μεταξύ των νικητών Ιωνικός/Άρης - Ολυμπιακός/Κολοσσός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό στις 30/09, ενώ ο αγώνας μεταξύ των νικητών ΠΑΟΚ/Πανιώνιος - Λάρισα/Χαρίλαος Τρικούπης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 07/10.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα