Γολέμης: «Πιο ωραίος ο Τελικός με παιδιά, παρά με καπνογόνα και ξύλο» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Γολέμης: «Πιο ωραίος ο Τελικός με παιδιά, παρά με καπνογόνα και ξύλο» (vid)

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, μίλησε για τον Τελικό Κυπέλλου μεταξύ Προμηθέα και ΑΕΚ (16/02, 17:00) και την παρουσία παιδιών στις κερκίδες.

Αναλυτικά είπε στη Συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου: «Προχθές είχαμε και αγώνα βόλεϊ με δύο πολύ σπουδαίες ομάδες και αθλητές που μεταξύ τους είναι αδερφικοί φίλοι και ζήσαμε μια τραγική και ντροπιαστική εικόνα για τον αθλητισμό. Ο αγώνας καθυστέρησε 45 λεπτά, πνιγμένος από καπνογόνα, με επεισόδια τρομακτικά. Δεν είμαστε ακόμα φαίνεται ώριμοι, για να γίνονται οι αγώνες, όπως θα θέλαμε να γίνονται.

Εμείς παλιά καθόμασταν όλοι μαζί, Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτζήδες, παρεούλα και κάναμε πλάκα μεταξύ μας. Τώρα υπάρχει οργή, θυμός και μίσος, κατευθυνόμενο, δεν ξέρω τι είναι. Είναι ωραίο για τα παιδιά, θα μεγαλώσουν με ωραίο πνεύμα, χωρίς βρισιές και βλασφήμιες. Εσείς οι δημοσιογράφοι δεν το εκτιμάτε αυτό; Δεν είναι τόσο ωραίο για την πατρίδα μας, παρά να πνιγούμε στα καπνογόνα και το ξύλο; Αυτός είναι ο λόγος που προτιμήσαμε και φέτος να γίνουν οι αγώνες με παιδιά».

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ NEWS FEED